Çok yararlı bir taktik pakediyle karşınızdayım. Bu taktik pakedi Türkiye'de en çok seçilen takımların dertlerine derman olucak. Bu taktik pakedi 8.0.2 için yapılmıştır. Transfersiz denenmiştir. Paket 5 taktikten oluşuyor. 4 Büyük takımın taktiği yanı sıra "Çılgın Türk" taktiği mevcuttur. İsmi son dakika da attığımız gollerden geliyor. 80. dk'kadan önce kullanılmasını tavsiye etmem. Son dakikalarda gol yemeden atmayı hedefler...
İşte ssler:
Galatasaray Taktik
Beşiktaş Taktik
Fenerbahçe Taktik
Trabzonspor Taktik
Çılgın Türk Taktik
İşte Link:
http://rapidshare.com/files/124525807/4_bueyuek_taktik_by_Can.rar
İzinsiz paylaşılamaz...
Can Alkan
cana39
Güzel paylaşım.Gerçekten söylediğin gibi benim gibi taraftarı oldukları takımları seçen arkadaşlar için uygun.Umarım hep başarılı sonuçlar verir.Teşekkürler;)
Bu arada sonra dikkatimi çekti ama Fenerbahçe-Kiev maçının sonucu ne acaba?
Kardeşim senin daha önce İ.B.B (4-4-1-1) taktiğini de kullanmıştım ve başarılı olmuştum.Bu taktiklerde de öyle olacağına eminim.Hemen indiriyorum,ellerine sağlık.:)
cilgintürk taktiğini deniycem
Kardeş Beşiktaş Taktiğini Aynen Uyguladım Manisaya 1-0 Yeniliorm Hiçte Güzel Oynamıyolr Adamlar 2 :S
Kardeşim ne Biçim Bi Taktik bu Ya Manisa 2. yi attım 2-0 Yenilirm bjk taktiğini kimse denemesin berabat Rezil Bi futbol oynuyolar ya
kardeş zaten bunlar takımların oyundaki taktikleri ve maç yaptığın rakipler de güçsüz ki zaten bi taktiği tek maçta denemekle birşey anlaşılmaz
Orjinal Mesajı Yazan: 7cristiano ronaldo7 Bu arada sonra dikkatimi çekti ama Fenerbahçe-Kiev maçının sonucu ne acaba?
Orjinal Mesajı Yazan: 7cristiano ronaldo7
benm de dikkatimi çekti. cvp pls :D
Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net
Barındırma: