Cana39 Çok yararlı bir taktik pakediyle karşınızdayım. Bu taktik pakedi Türkiye'de en çok seçilen takımların dertlerine derman olucak. Bu taktik pakedi 8.0.2 için yapılmıştır. Transfersiz denenmiştir. Paket 5 taktikten oluşuyor. 4 Büyük takımın taktiği yanı sıra "Çılgın Türk" taktiği mevcuttur. İsmi son dakika da attığımız gollerden geliyor. 80. dk'kadan önce kullanılmasını tavsiye etmem. Son dakikalarda gol yemeden atmayı hedefler... İşte ssler: Galatasaray Taktik Beşiktaş Taktik Fenerbahçe Taktik Trabzonspor Taktik Çılgın Türk Taktik İşte Link: http://rapidshare.com/files/124525807/4_bueyuek_taktik_by_Can.rar İzinsiz paylaşılamaz... Can Alkan cana39
7cristiano ronaldo7 Güzel paylaşım.Gerçekten söylediğin gibi benim gibi taraftarı oldukları takımları seçen arkadaşlar için uygun.Umarım hep başarılı sonuçlar verir.Teşekkürler;)
BaTu. Kardeşim senin daha önce İ.B.B (4-4-1-1) taktiğini de kullanmıştım ve başarılı olmuştum.Bu taktiklerde de öyle olacağına eminim.Hemen indiriyorum,ellerine sağlık.:)
ultimox Kardeş Beşiktaş Taktiğini Aynen Uyguladım Manisaya 1-0 Yeniliorm Hiçte Güzel Oynamıyolr Adamlar 2 :S
ultimox Kardeşim ne Biçim Bi Taktik bu Ya Manisa 2. yi attım 2-0 Yenilirm bjk taktiğini kimse denemesin berabat Rezil Bi futbol oynuyolar ya
_aRshaviN_ kardeş zaten bunlar takımların oyundaki taktikleri ve maç yaptığın rakipler de güçsüz ki zaten bi taktiği tek maçta denemekle birşey anlaşılmaz
clevererthanu Orjinal Mesajı Yazan: 7cristiano ronaldo7 Bu arada sonra dikkatimi çekti ama Fenerbahçe-Kiev maçının sonucu ne acaba? benm de dikkatimi çekti. cvp pls :D