emonettea Ya bu en fazla Xbox,Ps3 ve ya Wii olabilir.Pc'de bu grafik çok iyi makine ister.O güne kadar gerçi daha iyi ekran kartı vs.çıkar da Pc'de olamaz.İmkansız!!!Ama olamaz demiyorum?
salih32 arkadaşlar pes 2008 için de bu grafikler ancak ps3 te olur diyoduk ama pc yede gelmişti bence umudu kesmeyelim ;)
ultrAslan BH eğer gerçekse yani fake değilse pes iyice fifaya dönüyor futbolcuların duruş ve hareketlerine bakarsanız bunu anlayabilirsiniz.
genckartal1903 Nedense ben de biraz fifaya benzeme hissettim umarım öyle değildir çünkü fifayı fizik yönüyle hiç beğenmiyorum :( Onun dışında kalite yine süper gözüküyo konami konuşturmuş :D Türk Ligi falan da olursa dadndan yenmez :D
clevererthanu yapmayın arkadaşlar fifayla alakası yok bence. fifada renkler hiç gerçekci deil. ama burda oyle deil.
budaklar arkadaşlar görüntüler çok güzel ama kötü bir haberim var konami bu sefer ispanya liginin lisansını kaybetmiş.
atauk ya bu iyice fifaya dönmüş ama..eğer la ligayı da kaybederlerse artık fifa baya bi avantaj sağlar!!!!
pctech zaten grafik olarak aynı olacak, ancak yüksek kalitede oynamak için iyi bir ekran kartı tabii ki isteyecek. Orjinal Mesajı Yazan: WE ARE ONE umarız pc için olan oyunda en az bunun kadar kaliteli olur ve çok ekran kartı istemez:D