Metin Oktay parçalı forma:
Üç çubuklu forma:
Beyaz forma:
Merakla beklenen turuncu forma:
Turuncu Forma Hariç Hepsi Güzeller
Turuncu forma daha çok kaleci formasına benzemiş...
formalar güzel(En Üstteki) bir tane alalımda takıma katkı yapalım:d
Numara fontu o kadarda güzel olmamis:(
Formalar güzel beğendim ancak numara fontu bi o kadar kötü bence.
Numara fontu süper ya, eski günlerdeki gibi ben çok beğendim. Ayrıca her sene olduğu gibi bu yıl da beyaz formayı beğendim.
turuncu formanın benzerini geçtiğimiz sezonlardan birinde sanırım 2006/2007 di trabzon spor giymişti.
Turuncu forma iyi değil bence ama beyaz formayı çok tuttum. Font da eski günleri anımsatıyor. Klasik olmuş.
numara fontu çok güzel tıpkı eski günlerdeki gibi ancak formaları pek beğenmedim 2007/2008 formaları çok daha güzeldi
Beyaz formanın şeritlerinde şampiyonluk yıllarımız yazıyormuş sanırım , güzel bir düşünce..
Orjinal Mesajı Yazan: Batuhanry Beyaz formanın şeritlerinde şampiyonluk yıllarımız yazıyormuş sanırım , güzel bir düşünce..
Orjinal Mesajı Yazan: Batuhanry
Evet şampiyonluk yılları yazıyor. Ayrıca kırmızı şeritli sarı formanın GS Store'larda satılanında Türk bayrağı da var.
Ben turuncu formayı beğendim.Beyaz içinse diyecek bir şey yok Galatasaray her sene beyaz forma çıkarıyor ve hep de güzel oluyor.Hoş olmuş bence hepsi.
Yine adam gibi bi çubuklu forma yok bravo ya
kaleci formaları ne zaman belli olur acaba.. bide beyaz forma süper olmuş bu sene barçada o tip bi forma giyecek
Orjinal Mesajı Yazan: _oZn_AfRiCaNisM Yine adam gibi bi çubuklu forma yok bravo ya
Orjinal Mesajı Yazan: _oZn_AfRiCaNisM
Galatasarayın klasik forması çubuklu değilki parçalı forma çubuklu olmaması doğal bence
İlk formayı beğendim. Beyaz formada idare eder. Turuncu forma felaket kötü bence. Numara fontlarıda çok klasik olmuş ve modern bir forma üzerinde klasik şeyler çok kötü duruyor. Oldum olası Real Madrid'ın fontlarını beğenmişimdir .p
valla ben hepsini beğendim.herkesin aksine turuncu formayı çok beğendim ama fontlar daha güzel olabilirmiş bence:)
peki bu formaları PES 2008 için yapan varmı ?
Araştır demeyin baktım ama bulamadım varsa..
??
numara fontu çok kötü bence,eski formalar gibi olmuş bence hoş değil,aynı şekilde turuncu forma da kötü renki çok cıvık:D ama ilk iki formayı görünüş olarak oldukça beğendim,özellikle beyazı..
Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net
Barındırma: