cansavas arkadaslar mesela Türkiye liginde bir takım ile başladım..Daha sonra ingiltereden bir takım calıstırmak istiyorum.. oyunun basında ingiltere liginide seçmem mi gerekiyor? eger seçersem ordaki maçlarında oynanp bitmesini beklemek zorundamıyım?
Mert__ evet ama hepsinin degil nasıl tr ligindeki macları cok az bi sure bekliyorsan ordaki onemli macları (super cup vs.) beklemek zorundasın oda bi sorun yaratmıyor ben 7-8 ligle oynuyorum obur turlu zevki cıkmaz idaelleri olan bi menejersen :):);)
.Hakan. Alt ligler falan derken 20 lig açmdan oynuyamıyorum:). Eğer zevk almak istiyorsan zaten çok lig açmalısın. Tek ligle gerçekten çok sıkıcı. Diğer ligleri de açarsan oyuncu seçiminde bayağı bir yardımcı olur sana.
cansavas cok saolun hemen 2-3 ligle başlayacagım. birde Türk milli takmından fatih terim birtürlü gitmiyor nasıl kovucaz onu:D ben takımı devralmak istiyorum:D
Mert__ onun için hile yap biraz bence eger takım yonetiyorsan yeni kullanıcıdan turkıye menejeri ol sonra emekli ol sen kendi profilinden iş başvurusu yap alınabilirsin..
cansavas oda oyunun zevkini kaçırır diye korkuyorum.. ben simdi ingiltere liginden buyuk bir takım ile başliyim oyuna.. Tr ligini koysammı şüpheliyim..