7cristiano ronaldo7 Merhaba arkadaşlar hayatımda ilk defa FM aldım.Hangi takımı alırsam alayım ya belirli bi noktada takılıyorum ya da o takım zevk vermiyor.Benim gibi bir çaylağa ne önerileriniz var acaba?Gerek takım seçimi,gerek transfer vb. konular hakkında.Çok zevkli bir oyun ama bir türlü beceremedim.:(
el kun Bende FM'ye bu sene başladım,bir arkadaşım önerdi.Artıkhayatım FM oldu.Birçok takım yönettim.Sende değişk takımlarda tecrübe sahibi olabilirsin.Forumdan taktikler,antrenmanlar vs...Günde 3-4 saatlik kendine FM Antrenmanı yap;):D
.Hakan. Ben ilk cm'de Fenerbahçe ile başlamıştım. Genel olarak tuttuğu takımla başlarlar. Ama ilerde sıkıcı gelir. Biraz FM bilgin artsın küçük takımlarla başlarsın. Transferler konnusunda forumda epeyce bir isim var. Alırsın bir kaç tane ama kadroyu şişirmeden. Kadron ne zaman şişerse o zaman kariyerden zevk almazsın. Ne kadar çok oyuncu alırsan o kadar çkta göndereceksin. 1-2 hafta geçmez delisi olursun zaten;):).
Hqmi Ben CM 3-4'den beri oynarım :) Hep Trabzon'la başlarım ve basamak basamk büyük takımlara doğru yürürüm.Küçük takımla başlamanı öneririm ;) Oyundan sıkıldığında ise değişik oyuncular keşfetmeye bak ve transfer yap ;) :D Oyuncu alıp , sat . Kadroda değişiklikler yapmanı öneririm ;) Bol FM'li Günler :)
Mert__ benim sana onerim butun oyuncuların tek tek komutalarını ver yoksa hiç bir zevk almaz basarısız olursun ;)
Mert__ Orjinal Mesajı Yazan: 7cristiano ronaldo7 Teşekkürler ek olarak takımda revizyonlar işe yarayabilir ama dogru yerlere dogru transferler.. yas ort. 25-26 ustu zararlı.şimdi aklıma gelenler bunlar..
7cristiano ronaldo7 ek olarak takımda revizyonlar işe yarayabilir ama dogru yerlere dogru transferler.. yas ort. 25-26 ustu zararlı.şimdi aklıma gelenler bunlar.. Tamam çok sağol;)
loladin büyük takımlardan biriyle başla hem kadro olarak hem transfer butcesi ve teknik kadro olarak üst düzey oldukları için başarıya ulaşman kolay olur. eğer taktikle fazla uğraşmak istemiyorsan taktik ve antreman bölümünde çok güzel taktikler bulabilirsin. kesinlikle sezon öncesi hazırlık maçları yapki sezon başladığında futbolcuların maçlara hazır olsun. gerek görmediğin yada yerine transfer yapmayi düşündüğün futbolcuları sat. oyuncu alırken kaliteli olmasına ve işine yarayacağına emin olduğun ve uzun soluklu oynayacaksan genç isimleri al. futbolcularına gelen teklifleri cazip olduğunu düşünüyorsan sat gitsin futbolcular bi süre mutsuz olsa bile eğer yerini dolduracak oyuncuların varsa sıkıntı çekmezsin. transfer edeceğin oyuncuları gözlemcilerine izlet. yönetime ültimatom verme :D sezon öncesi antremanları ağırlaştırabilirsin eğer sezon başladığında fikstürün yoğunsa antremanları biraz hafifletebilirsin. şimdilik aklıma gelenler bunlar bu oyunda detayların önemli olduğunu unutma kolay gelsin
yasar162 bide ilk 17 haftada 17 yapıncada sıkılıp saveni siliyosun :D bence fenerbahçeden başla ama diğer ligleri seçki iyi bi manager oldugunda daha iyi takımlar teklif versin managerlik için
maestro_erthe bence ilk olarak iki ayrı birine zıt antreman programı yap defansif oyuncular için(DRLC) savunma,ofansiz oyuncular için bitiricilik(AMRLC-ST-FC),takımın dinamoları içinde hem savunamya hemde atağa önem ver(DM-MC)
C.R7 İngiltre veya İspanya liginden takımlar çalıştır. Diğer ligleri salla... kesinlikle en küçük hile yapma...en önemlisi bir takımla başarı sağladıktan sonra hemen o takımdan ayrıl yeni takıma geç...