Yönetim Az Para Verdi..bizde mecburen transferlerimizde ona göre oldu..
Diego Buonanotte

Kolodin

Stancu
Transferlerden Sonra basın önüne çıkan Wolborq bazı soruları yanıtladı:
Basın : Bu transferleri yeterli buluyormusunuz?
Wolborq: bence biraz yetersiz ama kadromuzda muhteşem futbolcular var.bu oyuncularda onlara katıldığında istediğimizi yapabliriz diye düşünüyorum..
basın: Peki Arshavin'in satılcağı haberleri var bu konuda ne düşünüyorsnuz..?
Wolborq:Arshavin belkide geçen sezonun en iyi oyuncusydu.Muhteşem driblingler muhteşem asistler,muhteşem golleri ile adından çok duyurdu..bana göre bir futbolcu değerini bulduğu zaman satılır..Arshavinde gitmek istedğini söyledi bana bizde önünü kapamıyacağımızı ,teklif gelirse değere göre kabul edebilceğimizi söyledim ki şuanda Arshavinle ilgili bize Ajax,Man city,fiorentina,Lizbon,Zaragoza,A.Madrid gibi kulüblerden teklifler alıyruz sanıyorum bu durum önümüzdeki günlerde netlik kazanacak..

Hollanda Süper Cupa

Wolborq Maçtan sonra çıktığı basın toplantısında: Muhteşem oyndak ,rakibe fazla posizyon vermedk ama maç şansa uzadı,maçı baştan sonuna kadar hakimydik maç sonundada galip olan biz olduk,mutluyuz..
Bir basın muhabiri Wolborqa çok ilginç bir soru sordu: Bu maç Arshavin 'in son maçı,dolaysıyla Feyenoord altında son golümü olacak ?
Wolborq: Kim bilir belkide öyledir...
diyerek ilgnç bir yanıt verdi..

1.HAFTA

Arshavin Man City'de..

Transferden sonra basın toplantısı yapan tecrübeli hoca: Arshavin'in yerine tabikide futbolcu alacağız,bunun için görüşmelerimiz,başladı.ilk öncelğin mallorcanın genç yıldız oyuncusu Oscar Trejo olduğunu bu transferinde önümüzdeki haftalarda gerçekleşebileceğini söyledi..

2.Hafta

3.hafta

Oscar Trejo Feyenoord'da...

Transferden sonra tekrar basın önüne geçen teknik hoca:Oscar Trejo henüz genç bir futbolcu,onun geleceği çok parlak olacak.İnşallah önü açık olur.1 haftalık sakatlığı var en kısa zamanda takımla birlikte çalışmalara başlıyacak..
4.hafta

Transferler Genel Özet

Şampiyonlar Ligi Grubumuz..