osi_alex Hiç komik pozisyon bulamadım ama bulunca çok daha iyilerini paylaşırım. (Bn böle yaptım fotorafı iyşallah olmuştur ali_ncoln55) [url=
osi_alex **Bn normal yazımı sizin gibi yuvarlak içinde yapmasını bilmiyodum kare içine yaptım ve olmuşmu dedim ali arkadaşıma olay bu yani.**
atahan1997 bu resimler süper zaten bunbları google görsellerde aratınca çıkıyo fifa 08 komedi yazınca ama paintten balon yapıp içine yazabilirsiniz
atahan1997 bu resimler süper zaten bunbları google görsellerde aratınca çıkıyo fifa 08 komedi yazınca ama paintten balon yapıp içine yazabilirsiniz:)
osi_alex **Resim upload sitsi mesela image varya gir resmi uplad et yüklenince linklerden en üste olanı kopyala resim url kısmı yapıştır**
ALI_NCOLN55 Orjinal Mesajı Yazan: PrinceElnino9 Ya adresi verrimde mesajda nasıl direk görüncek resmi upload ettkten sonra altta linkler olması lazım forum için kullan falan onu kopyala mesaja yapıştır ozaman olur
c.ronaldo. Herkez banlı. Neyse aslında gülmeyelim yoksa bizde banlanırız neyse biz gene komik resimler paylaşmaya devam edelim bn bulunca güzel şöle çık eklicam ok:D
ALI_NCOLN55 Orjinal Mesajı Yazan: PrinceElnino9 Evet kime baksam BANlı ama neyse konuyu saptırmayalım:) evet sende banlısın oh be özlemişim buraları bu arada yeni resim bir kaçtanede fifa 09 next-gen den görüntüler