Quaresma723 oooooooooooooooooooo cassio lincoln oleeyy cassio lincoln oley cassio lincoln oley cassio lincoln oleyyyyy :D:D:D
Berkehan7 Orjinal Mesajı Yazan: cassio de souza soares lincoln Arkadaşlar Uzun Bir Süreden Sonra Tekrar Bootlarlayım berk_ehan kardeşimizin istekleri Adidas +F50 08. Red White Adidas Pure Blue White Adidas Absolute Power Predator White-Black Adidas Absolute Power Predator Adidas Absolute Power Predator Red-White Adidas Absolute Power Predator White-Yellow Adidas Absolute Power Predator Blue-Yellow [/ Adamımsın!
murtaz KARDEŞ EMEGİNE SAGLİKTA BENİM BİR SORUNUM VAR PES 6 DA KUPA MACI YAPARKEN OYUNCU DEGİŞİKLİGİ YAPAMIYORUM NEDEN OLUYOR ÖYLE NORMAL MACTA OLUYOR SADECE KUPA MACLARINDA DEGİŞTİREMİYORUM ACİLLLLLL.............
cassio de souza soares lincoln Evet yine ben geldim Yeni bootlarla:cool: Adidas Pure Black-White Adidas Pure White-Black Adidas Pure Red-White Yeni yeni başladığım euro2008 bootları Sweden TÜRKİYE Hırvatistan
_M e E r t y z_ Şimdi bunlar senin çalışmaların mı??? Madem paylaşıosun "Alıntı!" yaz olsun bitsin be çok mu zor bunu yapmak
Quaresma723 Paylaşıyo hiç yoqtansa face-makerlar gibi resimleri koymuo ' aaa bakın ben yaptım ' Hesabı yapmıo ha Alıntı ha (Ç)Alıntı :confused:
_M e E r t y z_ **Yoo arada çok fark var.Hem bu arkadaş kendi yapıomuş havasında olduğundan sordum "Sen mi yapıosun?" diye yoksa paylaşım yapması çok doğal zaten forum amacı da bu değil mi?**
cassio de souza soares lincoln arkadaşlar ben bunları nerden bulcam doğru düzgün konuşsana ben bu boot yapmayı başka sitede öğrendim bilip bilmeden ne konuşuyonuz alıntı olsa yazmayı bilmiyormuyuz daha öncede bir sitede onu açmıştım o sitede o zamanın kramponlarını yapıyordum site kapanınca burda çalışmalara başladım :mad: konuşma leynn:mad:
_M e E r t y z_ Orjinal Mesajı Yazan: cassio de souza soares lincoln arkadaşlar ben bunları nerden bulcam doğru düzgün konuşsana ben bu boot yapmayı başka sitede öğrendim bilip bilmeden ne konuşuyonuz alıntı olsa yazmayı bilmiyormuyuz daha öncede bir sitede onu açmıştım o sitede o zamanın kramponlarını yapıyordum site kapanınca burda çalışmalara başladım :mad: konuşma leynn:mad: Arkadaşım senin bunları evo-web'den veya gamingaccess'ten alıp burda yayınladığın bal gibi ortada.Hayır zaten bi yanlış yapmışsın bide artist artist konuşma lütfen yaa.
Neo Orjinal Mesajı Yazan: cassio de souza soares lincoln arkadaşlar ben bunları nerden bulcam doğru düzgün konuşsana ben bu boot yapmayı başka sitede öğrendim bilip bilmeden ne konuşuyonuz alıntı olsa yazmayı bilmiyormuyuz daha öncede bir sitede onu açmıştım o sitede o zamanın kramponlarını yapıyordum site kapanınca burda çalışmalara başladım :mad: konuşma leynn:mad: Konuşma tarzınıza dikkat edin. Ceza almak istemiyorsanız saygı çerçevesinde mesaj yazın.