SuReSuZ ** Arkadaşlar Resimlerle Zor Oluyor Oyunda Gösterirken Video Çekimini Hangi Brogramla Yapabilirim ??? **
Elano Blumer Orjinal Mesajı Yazan: SuReSuZ Arkadaşlar Resimlerle Zor Oluyor Oyunda Gösterirken Video Çekimini Hangi Brogramla Yapabilirim ??? fraps, gamecam
SuReSuZ Arkadaşlar Video Hazır... Kötü Oldu Ama İnşallah Anlarsınız... İyi Seyirler Ve Kolay Gelsin ;) Şu An Upload Ediyorum Biraz Sabredin :D
SuReSuZ Arkadaşlar Birazdan Yayınlayacağım Rardan Açtıkça Rar Çıkacak Siz Açmaya Devam Edin Çünkü Birkaç Keç Winrar a Attım Ki Dosya Küçülsün ;)
SuReSuZ ** Kendim Artık Shift Versiyonunu Uyquluom Manyak Goller Oluo (Videoda Öle Güzel Goller VAr :D) **
Thegokhan Orjinal Mesajı Yazan: SuReSuZ ----- İŞTE BEKLEDİĞİNİZ VİDEO!!!! --- DOWNLOAD ----- Offf upload edene kadar bi siteye ekleseydin seyrederdik:mad: pikniktube googlevideo falan indirmek zorundamıyız:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
SuReSuZ Valla Abi Aslında Bi Fark Olmuo ;) Çünkü Oralardan İzlerken Senin Geçici Klasörüne Download Edio ;) Öle Yapacaana İndir;) Hem Bu Almanyadaki Rapid Diğeriyle Sorun Yapmaz Ve Güvenlik Kodu En Kolayı bu:D:D:D
soner51 BU DEDİĞN SHİFT OLAYINDAN OYUN İÇİNDEDE BAHSEDİYO AMA PLASTATION DA NASIL YAPACAĞINI ANLATIYO ORDADA ÇOK GÜZEL GOLLER VAR EURO 2008 EKSTRA BÖLÜMÜNÜN EN ALTINDAKİ YER BAKIN ORAYA
enesmik arkadaşlar sihfte basılı tutun ondan sonra vurcağınız yönü ayarlayın aşapı yön tuşuna basın sağa falso vermek için sağ sola vermek için sol yön tuşuna basın ilk antremanda yapın sonra maçta