buraklk Orjinal Mesajı Yazan: Salomon Orjinal Mesajı Yazan: buraklk Furkan 1.6 şampiyonlar ligi ve uefa kupası turnuvası yapar mısın? Nasıl yani anlamadım?:confused: Master ligde Şampiyonlar ligi ve uefa kupası oynuyoruz ya ben master lig oynamadan oynamak istiyorum.Yani turnuvasını yapar mısın?
Salomon Orjinal Mesajı Yazan: fifamen95 1.6da büün dünya transferlerini yaparsan sevinirim bide turkcell süper liginde anadolu takımlarına da transferleri yapabilirsen sevinirim başarılarına devam 1.6 yı bekliyorum Kardeş onlar zaten yaptığım şeyler. Her pakette kesin olur.
Salomon Orjinal Mesajı Yazan: buraklk Master ligde Şampiyonlar ligi ve uefa kupası oynuyoruz ya ben master lig oynamadan oynamak istiyorum.Yani turnuvasını yapar mısın? şimdi anladım ama nasıl yapacağım ki? CM 08 den mi?
buraklk Orjinal Mesajı Yazan: Salomon Orjinal Mesajı Yazan: buraklk Master ligde Şampiyonlar ligi ve uefa kupası oynuyoruz ya ben master lig oynamadan oynamak istiyorum.Yani turnuvasını yapar mısın? şimdi anladım ama nasıl yapacağım ki? CM 08 den mi? Bilmiyorum belki Cm 08 yapılır.Yaparsan güzel olur.
can0303 salomon tüm dünya transferleri demişsin sissokko liverpool daydı hala keane tottenamda bunlar ve daha dünya transferlerinde eksiklerin var istersen sana yardımcı olurum
Salomon Orjinal Mesajı Yazan: can0303 salomon tüm dünya transferleri demişsin sissokko liverpool daydı hala keane tottenamda bunlar ve daha dünya transferlerinde eksiklerin var istersen sana yardımcı olurum Kardeş 2 3 transfer den ne çıkar? Bende insanım unutmuş ya da görmemiş olabilirim. Olabildiğince yapmaya çalışıyorum. O kadar eksik olması normal değil mi?
Salomon Orjinal Mesajı Yazan: buraklk Bank asya 1.lig transferlerini yapacaksan linkini vereyim. İyi olur verirsen.
buraklk Salomon olmayan oyuncuları yapacak mısın?Bide 4 Büyüklerin efsane kadrosunu yapar mısın?Galiba çok şey istedim senden.Bu arada transferler vs eksik de olsa çok güzel.Arkadaşlar Furkan kardeşimizin yamasını indirirseniz memnun kalırsınız.
Salomon Orjinal Mesajı Yazan: buraklk Salomon olmayan oyuncuları yapacak mısın?Bide 4 Büyüklerin efsane kadrosunu yapar mısın?Galiba çok şey istedim senden.Bu arada transferler vs eksik de olsa çok güzel.Arkadaşlar Furkan kardeşimizin yamasını indirirseniz memnun kalırsınız. Burak abi sağol. İsteklerin çok ama yapmaya çalışırım. Olmayan oyuncuları yaparım problem değil ama efsane kadro işi biraz zor. Çünkü cm 08 gerekiyor. CM 08 le bişey yapınca da Belgelerimdeki FIFA 08 i bozuyor yani Süepr paketin hiç bişesi kalmaz. Eğer Paketi bozmazsa yaparım.
uAYDIN09 tam anlamıyla bitirince bi deneriz ;) Senden Birşey İsteyeceğim Ama İşin Çok Uzayacağından Yapmayacağını Biliyorum:) TFF 2 Ve 3. Ligleride v1.7 Ye Yetitirirmisin?(v1.6 ya yetişmez ondan 1.7 dedim:))
Salomon Orjinal Mesajı Yazan: uAYDIN09 tam anlamıyla bitirince bi deneriz ;) Senden Birşey İsteyeceğim Ama İşin Çok Uzayacağından Yapmayacağını Biliyorum:) TFF 2 Ve 3. Ligleride v1.7 Ye Yetitirirmisin?(v1.6 ya yetişmez ondan 1.7 dedim:)) Ağabi yetiştiririm ama cm 08 ile yapınca belgelerimdeki FIFA 08 e zarar veriyor. Öyle olunca da Süper paketin bir özelliği kalmıyor(Her şey siliniyor). Eğer böyle olmasaydı yapardım.
By.Ekim pEKİ zaten diğer şeyleride cm ile yapmıyo musun ki?Yok yinede yapmam diyosan o ligler var mı?tff 2 ve 3?Yani başka konu vs.
metinoktay95 kardaş onları yap silinirse silinsin lütfen 2 ve 3.ligleri yaparsan çok sevinirim istiyosan 1.8'e yap ama yapabilirsen zorlama yok lütfen yap
Qa7esma Arkadaşlar birisi bana bunun belgelerim için olan Fıfa 08 klasörünü upload edebilir mi?Teşekkürler...
Salomon Orjinal Mesajı Yazan: By.Ekim pEKİ zaten diğer şeyleride cm ile yapmıyo musun ki?Yok yinede yapmam diyosan o ligler var mı?tff 2 ve 3?Yani başka konu vs. kardeş hiç birşeyi cm 08 ile yapmıyorum. eğer öyle olsaydı bank asya yaması çalışmazdı. tff 2 ve 3. ligi ben başka arkadaştan aldım ama benim yamaya uymadı. yani benim yamamın özellikleri geçersiz oldu. onun için tff 2. ve 3. ligi yok. tff 2. lig bank asya değil mi? bank sasya var yamada. ama 3. lig yok.
Salomon Orjinal Mesajı Yazan: fifamen95 kardaş onları yap silinirse silinsin lütfen 2 ve 3.ligleri yaparsan çok sevinirim istiyosan 1.8'e yap ama yapabilirsen zorlama yok lütfen yap kardeş "silinirse silinsin" lafın beni üzdü. o yama için aylardır uğraşıyorum ben. ayrıca söylediğim gibi cm 08 de bişey yapınca süper paketin HİÇ BİR ÖZELLİĞİ KALMIYOR. kısacası 3. ligi yapamıyorum.
Salomon Orjinal Mesajı Yazan: camon Arkadaşlar birisi bana bunun belgelerim için olan Fıfa 08 klasörünü upload edebilir mi?Teşekkürler... kardeş paketin içinde var onlar.
metinoktay95 tff 2. lig bank asya değil mi? bank sasya var yamada. ama 3. lig yok. kardaş arkadaşın futbol ateşindense alma zaten bu sitenin en belalaı yamsıydı ve bank asya 1. lig önceki tff 1. lig'dir eğer adamlar madem var niye istesinler neyse burasıda futbol ateşi gibi kavgalı olsun kapatılsın ve bi sürü kişi banlansın hesapları kapatılsın istemiyosak alanı savaş alanına çevirmeyelim ve tff 2.lig ve 3.lig konusunu unutalım isteyene msn'em girhannn_95@hotmail.com buraya girin tff 2.ligli 3.ligli bir yama sitesi veriyim hadi by