Salomon Orjinal Mesajı Yazan: buraklk 4 Büyüklerin 2008-2009 formalarını yapacak mısın? Forma yapmayı bilmiyorum ki:D
DenizUras Orjinal Mesajı Yazan: Salomon Orjinal Mesajı Yazan: fatalrhymer8 Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: pesi61 oyuncu düzenlemeye gırdıgımde oyundan atıyor.. belgelereimdeki fıfa 08 i sil arkadaşım sen çok zekisin. belgelerimdeki fifa 08 i silerse oyunda yapılmış yenilikler ne olacak? BELGELERİMDEKİ FIFA 08 İ SİLMEYİN. AKSİ TAKTİRDE OYUNDA HİÇ BİR YENİLİK GÖREMEZSİNİZ! bn cm08 den değişiklikleri yapıyosun sanıyodum oyunun içinden deil :D
By.Ekim Arkadaşlar bu yama ile bu kadar çok uğraşmaya değmez.Kotanıza yazık.TSL 09 u indirin.Bir daha yama aramazsınız.
buraklk Orjinal Mesajı Yazan: isyan28 Arkadaşlar bu yama ile bu kadar çok uğraşmaya değmez.Kotanıza yazık.TSL 09 u indirin.Bir daha yama aramazsınız. Fifa 08 TSL 09 Yaması bunu mu diyorsun?
Salomon Orjinal Mesajı Yazan: isyan28 Arkadaşlar bu yama ile bu kadar çok uğraşmaya değmez.Kotanıza yazık.TSL 09 u indirin.Bir daha yama aramazsınız. en azından emeğime saygı gösterseydin. :mad: çok beğendiysen sen onu kullan.
fifamen95 Orjinal Mesajı Yazan: Salomon Orjinal Mesajı Yazan: isyan28 Arkadaşlar bu yama ile bu kadar çok uğraşmaya değmez.Kotanıza yazık.TSL 09 u indirin.Bir daha yama aramazsınız. ne tsl 09'u be yüklediğime pişman oldum fathbuilderı içinde yok hatalı dio gerizekalılar daha yamayı yapmayı bilmiolarfathbuildersız bi boka benzemi Salomon kardeşim eline sağlık ANTİ TSL 09 buraklk 1.5'te bir tane televizyon kanalı koyar mısın? By.Ekim Orjinal Mesajı Yazan: FB FiFaMeN Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: Salomon Orjinal Mesajı Yazan: isyan28 Arkadaşlar bu yama ile bu kadar çok uğraşmaya değmez.Kotanıza yazık.TSL 09 u indirin.Bir daha yama aramazsınız. ne tsl 09'u be yüklediğime pişman oldum fathbuilderı içinde yok hatalı dio gerizekalılar daha yamayı yapmayı bilmiolarfathbuildersız bi boka benzemi Salomon kardeşim eline sağlık ANTİ TSL 09 Salomon ilk önce emeğine saygısızlığımdan özür dilerim.Dha sonra fathbuilder zaten içinde olmicak sen data'dan kendin açcaksın fathbuilder'i daha sonra oyun oynicaksın.Yapanlar nasıl yapıyo? Ne yapacağını okumadan millete laf yapıyosun.Bi kere beğenmediğin yamada olsa saygı göster. buraklk Tüm transferleri bitirdin mi? D1EH4RD kardes v1.5 cıktı mı??? buraklk D1EH4RD renktaş cuma günü çıkacak. Ronnix http://www.sporx.com/futbol/dunya/118808/ TRANSFELERE BURDAN BAKABİLİRSİN « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa »
By.Ekim Orjinal Mesajı Yazan: FB FiFaMeN Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: Salomon Orjinal Mesajı Yazan: isyan28 Arkadaşlar bu yama ile bu kadar çok uğraşmaya değmez.Kotanıza yazık.TSL 09 u indirin.Bir daha yama aramazsınız. ne tsl 09'u be yüklediğime pişman oldum fathbuilderı içinde yok hatalı dio gerizekalılar daha yamayı yapmayı bilmiolarfathbuildersız bi boka benzemi Salomon kardeşim eline sağlık ANTİ TSL 09 Salomon ilk önce emeğine saygısızlığımdan özür dilerim.Dha sonra fathbuilder zaten içinde olmicak sen data'dan kendin açcaksın fathbuilder'i daha sonra oyun oynicaksın.Yapanlar nasıl yapıyo? Ne yapacağını okumadan millete laf yapıyosun.Bi kere beğenmediğin yamada olsa saygı göster. buraklk Tüm transferleri bitirdin mi? D1EH4RD kardes v1.5 cıktı mı??? buraklk D1EH4RD renktaş cuma günü çıkacak. Ronnix http://www.sporx.com/futbol/dunya/118808/ TRANSFELERE BURDAN BAKABİLİRSİN « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa »