ALI_NCOLN55 Orjinal Mesajı Yazan: wanted_cancan bu faceleri hangi programla aktarcaz creation master 08 le aktarabilirsin fernando meira link http://www.dosyaupload.net/328meira%20face.zip
Volume Label **Dostum! Sen Demişsin yha o sitelere kim eklemiş die bi cevabını ya linl,kle burda ver yada pm at bana oqe mi **
ALI_NCOLN55 Orjinal Mesajı Yazan: Volume Label Dostum! Sen Demişsin yha o sitelere kim eklemiş die bi cevabını ya linl,kle burda ver yada pm at bana oqe mi anlamadım arkadaşım tekrar yazabilirmisin ok
mrest çok ii olmuş birader... ama madem farklı olmak istiyorsun yada hizmet etmek istiyorsun şu resimleri nasıl oyuna aktaracağımızıda ayrıntılı biçimde anlat... işte ozman gerçekten hizmet vermiş olursun
ALI_NCOLN55 Orjinal Mesajı Yazan: mrest çok ii olmuş birader... ama madem farklı olmak istiyorsun yada hizmet etmek istiyorsun şu resimleri nasıl oyuna aktaracağımızıda ayrıntılı biçimde anlat... işte ozman gerçekten hizmet vermiş olursun birader creation master08 diye bir program var o program ile oyuna aktarabilirsin sitede bilmiyorum resimli anlatım varmı vardır herhalde onlardan bakarsın oke