Marty Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Ümit Davala, Galatasaray'da Skibbe'nin yardımcılığına getirildi. Az önceki imza töreninde Skibbe'nin yanındaydı. Yuvana hoşgeldin Davala..
SanSaLvadoR **İnşAllah Skibbeyle iyi bir ikili oluştururlar ve Galatasaray ı en iyi yerlere getirmeye çalışırlar**
betton imza törenini izleyen arkadaşlar skibbenin yanında bitane daha adam vardı o kim ya(kel olandan bahsetmiyorum atkı takmıştı skibbe ve ümit davala gibi)??
kurdt **Edwin Boekamp**..O da gençlere önem veren bir antrenör..Dortmund' tan alındı..Bizde Ümit Davala ile birlikte Skibbe' nin yardımcısı olarak çalışacak..Ama paf takımla daha çok ilgilenecek sanırım ..
03Gs1905 Hoşgeldin hemşo.Kendisiyle yüz yüze görüşebilme şansına erişebildiğim için kendimi o kadar şanslı sayıyorum ki.. :D
Eagle-Eye peki milli takımdan istifa etmiş mi yoksa orada da devam edecek mi? bu bilgiye hiçbir yerde rastlayamadım da.
Cesc Orjinal Mesajı Yazan: Eagle-Eye peki milli takımdan istifa etmiş mi yoksa orada da devam edecek mi? bu bilgiye hiçbir yerde rastlayamadım da. Ben rastlamıştım. "Ümit Milli Takımdaki görevinden ayrılan" idafesi vardı. Ve galatasaray.org'da Hasan Doğan'a gösterdiği anlayış için teşekkür var. Yani artık sadece Galatasaray yardımcı antrenörü Ümit Davala.