Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Ümit Davala, Galatasaray'da Skibbe'nin yardımcılığına getirildi.
Az önceki imza töreninde Skibbe'nin yanındaydı. Yuvana hoşgeldin Davala..
ümit davalayı tekrar gsda görmek gerçekten çok güzel...
Yuvana hoşgeldin Ümit..
ümit için ii bi transfer
**İnşAllah Skibbeyle iyi bir ikili oluştururlar ve Galatasaray ı en iyi yerlere getirmeye çalışırlar**
imza törenini izleyen arkadaşlar skibbenin yanında bitane daha adam vardı o kim ya(kel olandan bahsetmiyorum atkı takmıştı skibbe ve ümit davala gibi)??
**Edwin Boekamp**..O da gençlere önem veren bir antrenör..Dortmund' tan alındı..Bizde Ümit Davala ile birlikte Skibbe' nin yardımcısı olarak çalışacak..Ama paf takımla daha çok ilgilenecek sanırım ..
Hoşgeldin Dazlak ve Rapci Umit
Hoşgeldin hemşo.Kendisiyle yüz yüze görüşebilme şansına erişebildiğim için kendimi o kadar şanslı sayıyorum ki.. :D
Hoşgeldin Ümit, yuvana :)
peki milli takımdan istifa etmiş mi yoksa orada da devam edecek mi? bu bilgiye hiçbir yerde rastlayamadım da.
Orjinal Mesajı Yazan: Eagle-Eye peki milli takımdan istifa etmiş mi yoksa orada da devam edecek mi? bu bilgiye hiçbir yerde rastlayamadım da.
Orjinal Mesajı Yazan: Eagle-Eye
Ben rastlamıştım. "Ümit Milli Takımdaki görevinden ayrılan" idafesi vardı. Ve galatasaray.org'da Hasan Doğan'a gösterdiği anlayış için teşekkür var. Yani artık sadece Galatasaray yardımcı antrenörü Ümit Davala.
Orjinal Mesajı Yazan: FifaMen
Galatasaray Storede satışa çıkar umarım.. :)
Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net
Barındırma: