AnatoL (resme bassanızda olur) Link: [img=http://pic1.resimupload.com/r9/thumb_582020103.JPG Bunu açıklayabilecek olan var mı? Abiler oyuna başlarken takımı yönette 67 gözüküyor. Takım ayarlarında 102 oluyor.
can0303 aynısı bende olmuştu haatta 101 diye konu açmıştım bendede malouda 101 olmuştu genel tartışma bölümünde fifa da ararsanız bulursunuz
yurtoglu böle yapmam flood gibi oluyor ama ben hatayı anladım o yamanın db sinde adamlar değişiklik yapmışlar o sayı aslında 95 96 gibi sayılar olabilir ama yamayı yapan arkadaşlar oyunun db sinde değişiklik yapmışlar
Inanc58 bunun oyun hatasıyla ilgisi yok. nani genç ve overalli 85 civarında oluyor oyuna başlarken. sezonlar geçtikçe overall i artııyor. 100 geçebilir yani. bunda sıkıntı yok. ama oyuncuyu oynattığın bölgeye göre oyuncunun overall i artabilir ya da azalabilir. mesela c.ronaldo ilk başladığınızda 91 overall ile başlar. defansın ortasına ronaldoyu koyduğunuzda overali düşecektir 60 civarına kadar. ama kanatlara koyarsanız overalli artar. oyuncunun oynadığı yerle alakalı yani. bence sol açık oynatırsan daha yüksek olacaktır overalli.
furky44 bu tamamen bug bana da ibrahimovic le oldu herif 104 e fırladı ovr.oynatılan yere göre değişiyo başka bi yere alırsa ovr.düşer ya da yükselir!