ronaldo_mert_1907 beyler sınvalar bitti,okul kapandı bi turnuva yapsak fena olmazmı?Sitedeki büyüklerimizden rica ediyorum bi turnuva düzenlesek olmazmı ya?
03Gs1905 Yapacağız arkadaşlar bazı şeyler biraz sakin bizimde dinlenmeye tazelenmeye hakkımız var değil mi?
fhr_duman şu turnuva olayına meraklıyım ama bilgilendiren olmadı daha beni adminlerden rica ediyorum buradan sizlerle oynamak istiyorum ama bi bilgim yok neyin nası olacağından mahalleden arklarla evden eve hamachiden oynuyorum ama bu sitemizden nasıl yapıcaz bilgi için şimdiden teşekkurler
FiFaMania14 bildiğim kadarıyla yine hamchiden yapılacak turnuva tam emin değilim ama irc den mesajlaşılıyo felan yani tam bilmiyom...
taklamakan53 bende oynamak isterım ama bende nasıl yapıldıgı hakkında bilgim yok bilgilendirilirse iyi olur
Venom Forumda online nasıl oynayabileceğiniz hakkında bilgi mevcut. Turnuva konusunda alımızda değişik düşünceler var, bir karara vardıktan sonra turnuvayı başlatırız. En fazla 1 hafta sonra olur bu tarih muhtemelen.