Arkadaşlar 2 sorum olacak, biraz uzun. Sabırla okuyup yardımda bulunursanız müteşekkir olacağım. Şimdiden teşekkürler.
1. sorum: Bu sene FM'ye biraz geç başladım. Oyunu yükler yüklemez de Version 8.2'yi indirip, direkt olarak onunla başladım. Yani neler düzeltilmiş pek de bakamadım. Sorum: Oyun başlarken veritabanı olarak 8.2yi seçip başlıyorum. Sorunsuz olarak şu an 8.2 oynuyorum anlamına gelir mi yoksa 8.1 i de yüklemem gerekiyor muydu? Nasıl anlarım?
2. Sorum
FM'yi 5-6 senedir oynuyorum ilk kez böylesine sinir olacak bir sebep buldum. Bildiğiniz üzere kadro numaralarını register (tescil) etme durumunu hallettikten sonra unuttuğumuz topçular varsa onları INE ya da Türkçe yama varsa SEÇ diye belirtiyor ve maçlara çıkartmıyor bir dahaki kadro numara seçimine kadar... Ama ben 2 kez ayrı ayrı denememe rağmen ve tüm oyuncuların numaralarını vermeme rağmen şu an hepsi SEÇ durumunda. Version 8.2 yi ve Türkçe yamayı yükledim sadece... Bildiğiniz bir şey var ise yardımcı olun... İngiltere de amatör ligden bir takım seçtim ve 10 tane yeni topçu aldım hemen daha dostluk maçları başlamadan. Free transferlerdi bunlar... Sonra bunları dizdim ve kadro numaraları haberi gelince ben de hepsine numara verdim ama otomatik numaralaya bastım bir şey farkeder mi? Zannetmiyorum...sonuçta 1-99 arası kendi veriyor ve sonra da NUMARALARI GÖNDER'e yani gereken düğmeye bastım....ama bir sonraki maçta, numara gönderme dönemi bitmiştir haberinden sonraki ilk maçta o adamlarımın hepsi SEÇ oldu.
2 kere çıkıyor bu kadro numara gönderme olayı. Her ikisini de yaptım...Ayrıca transfer sezonunu geçmiş ya da transfer sezonları dışında da yapmadım... ama olmuyor. Şöyle söyleyeyim (biraz uzun olacak ama). Takımda hep 16 yaş GNÇ var diye 10 tane free, bedelsiz oyuncu aldım ve 1 hafta sonra hepsi imzaladı. Sonra "İLK" register number haberi gelince GNÇ'lerle birlikte aldığım 10 topçuya da numara verdim (hatta otomatik verdirdim)...Ondan sonra "4 dostluk maçı ve 4 tane de lig maçı oynadım" o verdiğim numaralarla.... Ondan sonra bir register numara haberi daha geldi...Zaten hepsinde numaralar olduğu için hiçbir değişiklik yapmadan, TEKRARDAN NUMARALARI GÖNDER dedim, onaylandı...Ama ondan sonraki ilk maçımda hepsi SEÇ yani uyumsuz topçu oldu...Zaten o haberi onaylamasam geçmez, yani onaylayıp da geçtim ama olmadı..
Başka bir INE (SEÇ) sebebi var mı? Yani kadro numara gönderimini hatalı yapınca SEÇ (INE) olan oyuncunun başka bir sebepten ötürü de INE (SEÇ) olması mümkün mü?
Nedir ya bu lütfen yardım...
*işte birkaç saat evvel de Pendikspor'la başladım yeni oyuna...8 oyuncu vermiş oyun.....5-6 tane genç var......Sezona geçmeden 9 tane BEDELSİZ topçu aldım....kadro yaptım.....friendly maçları yaptım....sonra kadro numara gönder çıktı.....gönderdim numaraları......lig başladı 3 maç da orada yaptım.....son numara gönderme onaylama çıktı (ikinci kez çıkan) ondan da gönderdim.......4. maç başlarken o aldığım 9 futbolcu SEÇİLEMEZ durumdaydı....yardım lütfen...