Denizlispor'dan kaçan kaçana

Transferde şu ana kadar somut adımlar atamayan Denizlispor'da sıkıntılar giderek büyüyor. Souleymanou'nun Kayseri, Yusuf'un Bursa, Moreira'nın Kocaelispor'a gitmesi, Musa Kuş'un sözleşmesini feshetmesinden sonra Caner, Fatih Egedik, Hasan Yiğit, Serhat ve Abraham'ın da ayrılmaya hazırlandığı öğrenildi.
Bursaspor'un talip olduğu Caner'in, "Yusuf ağabey ile aynı takımda oynamak istiyorum. Bursa'ya seve seve giderim" dediği iddia edilirken, Serhat'ın İstanbul BŞB ile görüşmeleri devam ediyor. Tecrübeli futbolcunun transferin gerçekleşmesi için bonservis bedelinin açıklanmasını beklediği öğrenildi. Abraham'ın Eskişehir, Hasan Yiğit ve Fatih Egedik'in Antalyaspor'la görüştüğü, üç futbolcunun da Denizlispor'dan ayrılmak istediği bildirildi.
Bazı futbolculara teklif geldiği yolundaki bilgilerin kendilerine de ulaştığını söyleyen İkinci Başkanı Mehmet Özsoy, "Her futbolcunun bir bedeli vardır. Bu bedeli ödeyenler elbette transfer yapabilir" diye konuştu. Yeşil siyahlı ekipte sözleşmesi sona eren Bülent ve Zafer Demir'le yollar daha önce ayrılmıştı.