laylayhan Beyler internet cafede bir arkadaşım 89. dakikadan sonra kaleciyi kornere çağırdı. Sanırım r+c tuşlarını kullandı. Ama yeterli bilgim yok. Bilgilendirirseniz sevinirim.
Inanc58 bunu sadece tek farklı yenik durumdayken korner atıyorsanız yapabilirsiniz. klavyenin soldaki shift tuşuna bi kere basın kaleci koşmaya başlar. bu kadar.
ultrAslan BH eft eğer kazanmak zorundaysanız kornarı kullanan oyuncu eliyle kalciyi çağırıyo çok komik oluo bide gol yiyince:D:D:D
3mr3_08 Orjinal Mesajı Yazan: Inanc58 bunu sadece tek farklı yenik durumdayken korner atıyorsanız yapabilirsiniz. klavyenin soldaki shift tuşuna bi kere basın kaleci koşmaya başlar. bu kadar. ok saol
ozgurece nasıl yapılıyr arkadaslar denedım ama olmadı :S tek farklı yenık durumdayken sadece shift tusuna basıyorum bşy olmuyr bunu maçın son dakıkalarındamı yapıyoruz yoksa ??
3mr3_08 Orjinal Mesajı Yazan: ozgurece nasıl yapılıyr arkadaslar denedım ama olmadı :S tek farklı yenık durumdayken sadece shift tusuna basıyorum bşy olmuyr bunu maçın son dakıkalarındamı yapıyoruz yoksa ?? ewt 88-90 dk arası oluo korner kullanırken zatn o dakiklarda korner kullanırken ekranda R harfi cıkıo o cıkınca shift tusuna 1 kere bas yeter
Inanc58 maç sonlarında oluyo genellikle 80-90 lı dk lerde.r harfi çıkıyor. ilk yarıda fln oluyormu bilmem yani 40-45 te fln.