Fernando Torres Bjk Arkadaşlar Benim Karnemde Bir Tek İngilizce'm 1 Kurula Kaldım Acaba Geçirirler mi? Bu Arada Bir Arkadaşımın'Da 6 Tane Biri Var.O Geçer Mi?
HeDeoN 1 tanesi olann geçiyo ama galiba kaldımız dersten sınav olucaz bu arada arkadaşın hayatta sınıfı geçemez
iad_10 1 tane zayıfla gecersın ama ing den not yukseltme sınavına gırmen gerekıo arkadsın ıse gecemez en fazla 3 tane zayıfı olan gecıo dıe bılıom
ahmetytm ilkokul ise kurul eçiriyor diye biliyoum eğer lise isen ortalaan düz lise 2.50 anadolu lisesi 3.00 üstünde olursa ortalama ile direk geçiyorsun ortalaman yetmezse yükseltmek için sınava gireceksin!!
YuRY 3 zayıf ile direk geçme kanunu geldi 4 tanede ortalama yükseltme sınawına girebilme var arkadaşın 4 dersin sınawına girip geçebilir 2 zayıf bırakıp ;)
Fernando Torres Bjk Orjinal Mesajı Yazan: ahmetytm ilkokul ise kurul eçiriyor diye biliyoum eğer lise isen ortalaan düz lise 2.50 anadolu lisesi 3.00 üstünde olursa ortalama ile direk geçiyorsun ortalaman yetmezse yükseltmek için sınava gireceksin!! yok ben ortaokul 7. sınıftayım
Life. **7.sınıfta kalmayı nasıl becerdin ayrıca geçersin bi arkadaşım var karnesi baştan aşağı 1 geçti.**
Fernando Torres Bjk Orjinal Mesajı Yazan: Cristiano Ronaldo_7 7.sınıfta kalmayı nasıl becerdin ayrıca geçersin bi arkadaşım var karnesi baştan aşağı 1 geçti. ne o zoruna mı gitti :D:D:D:D:D:D:D:D:D