La Liga'da Hedef En Azından İlk Dört
La Liga'ya kötü başlamamıza rağmen ben ilerleyen haftalarda durumumuzu toparlayabileceğimizi düşünüyorum. Bunu düşünürken benim dayanak noktam ise tabii ki kaliteli bir kadroya sahip olmam ve her bölgede diğerinin yerine oynayan oyuncununsorun yaşamadan aylardır orada oynuyormuş gibi oynaması. İşte bu yüzden takımımı iki maçın sonucuna göre değil uzun lig maratonunda alacağım sonuçlara göre değerlendiriyorum.

La Liga'da sıradaki rakip diğerlerine göre daha kolay.

Uefa'da Hedefe Doğru Emin Adımlarla

Uefa'da Kısa Bir Ara. Tekrar Lige Dönüyoruz
Uefa'dan aldığımız moralle lige dönüşte en büyük rakibimiz olmayan ancak en büyük ikinci rakibimiz diyebileceğimiz Barcelona'yı Vicente Calderon'da yendik. Takımda bir bayram havası esiyor. Ayrıca takımın yükselen formu ileriki haftalar için bana umut veriyor.

Barcelona zaferinin ardından rakip Osasuna...

Uefa'da Gruplara Doğru Koşaradım gidiyoruz.

Uefa'da kuralar çekildi. İşte grubumuz.

Transfer Sezonu Gerçek Anlamda Bitti.Bildiğiniz gibi bizim için daha önce bitmişti.

Transfer Sezonu'nun En Hareketli Takımı At. Madrid Sezon Sona Erdikten Sonra da Boş Durmuyor.
İşte Yılın Transfer Bombası
Transfer sezonu bittikten sonra transferin en hareketli takımı olan At. Madrid devre arası için bir bomba daha patlattı. Racing Santander takımının genç stoperi 'Ezeqiuel Garay' At. Madrid ile anlaştı. Geleceğin en yetenekli oyuncuları arasında gösterilen Garay sözleşmeyi imzalarken o anı hayatının en güzel anı olarak değerlendirdi. Böylesine çok destek gören bir takım adına forma giyeceği iin mutlu olduğunu söyleyen Garay ayrıca buraya yedek oturmak için değil başarılı olmak için geldiğini belirtti. İşte Garay'ın profili...