Crystal Arkadaşlar Biri Bana Bu Veritabanı Boyutunun(Large Medium Small) Ne Anlama Geldğini Açıklayabilirmi?
ugur1903 arkadaşlar ben oyunda iş merkezi olarak sadece türkiyeyi seçmişim başka ülkeden iş teklifi gelmiyo.acaba save dosyasını kaybetmeden iş merkezi olarak başka ülkeleri eklemek mümkünmü
Anatoli.Todorov Orjinal Mesajı Yazan: hakan01 Arkadaşlar Biri Bana Bu Veritabanı Boyutunun(Large Medium Small) Ne Anlama Geldğini Açıklayabilirmi? Mesela Large'ı seçtin mi daha çok oyuncu çıkar.Small ı seçtin mi daha az oyunçu çıkar.Bunun gibidir
TheXeroX Orjinal Mesajı Yazan: kralfifaci Orjinal Mesajı Yazan: hakan01 Arkadaşlar Biri Bana Bu Veritabanı Boyutunun(Large Medium Small) Ne Anlama Geldğini Açıklayabilirmi? Mesela Large'ı seçtin mi daha çok oyuncu çıkar.Small ı seçtin mi daha az oyunçu çıkar.Bunun gibidir peki bunu oyuna başladıktan sonra değiştirebilir miyiz
_aRshaviN_ Orjinal Mesajı Yazan: ugur1903 arkadaşlar ben oyunda iş merkezi olarak sadece türkiyeyi seçmişim başka ülkeden iş teklifi gelmiyo.acaba save dosyasını kaybetmeden iş merkezi olarak başka ülkeleri eklemek mümkünmü ne yazııkki deqiL..