TheXeroX arkadaşlar real madridle yeni bir kariyere başladım transfer yapamıyorum tek huntelaarı alabildim ne oyuncu satabiliyorum ne de alabiliyorum bu sorunu nasıl çözebilirim (transferler transfer sezonu içerisinde olmuyor)
TheXeroX Orjinal Mesajı Yazan: Tss_Hami Tam sorununu anlayamadım.Transfer parası mı yok ? :) yo transfer parası var huntelaar, podolski,arda,capel i fln aldım para var ama satmak istediğim oyuncuları satamıyorum
FMkopat Örnek: Mesela Makalele gidipte Liverpool Makaleleyi almaz.Onu FB-GS-BJK gibi takımlar alır ama Maaşına paraları yetmez. Mesela sen Makalele yi satcan Fenerbahçe sana teklif yaptı kabul ettin ama Makalele Yüzde Seksen gitmez çünki FB veremz onun maaşını.
TheXeroX arkadaşlar real madrid kariyerimi bitirdim çünkü oyuncu satamıyordum barcelona ya geçtim ve orda istedğim oyuncuyu satabiliyorum
_extinction_ Orjinal Mesajı Yazan: TheXeroX arkadaşlar real madrid kariyerimi bitirdim çünkü oyuncu satamıyordum barcelona ya geçtim ve orda istedğim oyuncuyu satabiliyorum oyunu sadece transfer için oynuo adam:D
TheXeroX Orjinal Mesajı Yazan: apocalypsedgs Orjinal Mesajı Yazan: TheXeroX arkadaşlar real madrid kariyerimi bitirdim çünkü oyuncu satamıyordum barcelona ya geçtim ve orda istedğim oyuncuyu satabiliyorum oyunu sadece transfer için oynuo adam:D :D:D:D haklısın ama paraya ihtiyaç oluyor transferde ama oyuncu satamayıncada para gelmio:D:D:D