T.U.R.K.S yok neyse buldum ama birşey daha sormam lazım hani oyun açılırken video varya hareketler fln gösteriliyor.orada bir oyuncu topu kaldırıp üstünden aşırtıyor..(henry deiL) o hareket nasıl yapılır..?
can0303 o bazen mesela topu diktin aşağı inerken oyuncu arkası dönükse kendisi yapıyo ben bazen yaptım
T.U.R.K.S k tşkler ama bi sorum daha var x) gene oyun başlarkenki fragmanda hilbert isimli oyuncunn yaptığı hareket nasıl yapılıyor?
T.U.R.K.S yanıldınız bugun bilmeden de olsam yaptım o hilberin yaptıgını hemde volkan yamanla şöyle birşeydi ; shift + e bundan sora tuşlara ölesine bastım oldu
hai1907 david villa´nın kendine özgü hareketi var mı yaw:confused: ben hiç rastlamadım:) klavyeyle bütün hareketler yapılıyo hepsi shiftle değil c'le de oluyo
Mustang.Q7_ David Villa hareketi dedikleri İ.Mansızın Roberto Carlosu şaşırtıp yere attığı hareket yani üstünden aşırtma;)
Erkam17 david villa haerketini yapamsı gayet basit klavyeyle tabi öğrenip alıştıktan sonra.. Öğrenip alışmak biraz zaman alıyo sadece :)