aziiiiz takımlar birbirine alıştıktan ve taktik kadroyo uyduktan sonra galibiyetler ardı ardına gelir
Cemil KAYA geldık başladık ilk maçları yaptık ömer forvet arkasını 3 lemek ve çift forvet oynamak işime yaradı hemde deplasmanda ankaragücü ne karşı
adezottis Orjinal Mesajı Yazan: Cemil KAYA geldık başladık ilk maçları yaptık ömer forvet arkasını 3 lemek ve çift forvet oynamak işime yaradı hemde deplasmanda ankaragücü ne karşı merakla bekliyorum SSleri:p
Cemil KAYA yenı taktığımı denedığım maç uefa kupasında elendık gıbı bırsey bordeaux u geçmek çok zor denizli ile şanssız beraberlık fortis türkiye kupası başlamadan bıttı ve ankara dağıttı bizi bu nasıl bır oyun anlamadım
OziLy Evet işte hızla geldik.Bende Cesc Fabregas yani Nilmar'ın full win taktikleriyle biraz oynadım ve artık maç kazanmaya başladım. Bu da taktiğimiz
Cemil KAYA **save dosyasında başıma ilk kez gelen bır hata dan dolayı kariyere devam edemıyoruz konu kilitlenecektır yorum yazan herkeze teşekkürler**
Bedevi **geçmiş olsun kötü olmuş kaliteli bir kariyerdi çekişme açısından :( yeni bir kariyer bekliyoruz ayrıca ;)**