Turkcell Süper Lig'in yeni takımlarından Kocaelispor'da yeni yönetim mazbatasını aldı. KEV Sefa Sirmen Tesisleri'nde düzenlenen törende, kulübün 1 Haziran Pazar günü yapılan olağanüstü kongresinde divan başkanlığı yapan Feridun Giray ile divan üyeleri Özer Altan ve Bekir Halefler, yeni seçilen yönetim kurulu üyelerine görevlerinde başarılar diledi.
Kocaelispor kulübünün yeni yönetimine seçimi kazandıklarına dair belgeyi vermek üzere toplandıklarını ifade eden Giray, Kocaelispor bayrağının daha iyi yerlere çıkarılması temennisinde bulundu.
Giray, yeni yönetim kurulunun mazbatasını, Kocaelispor Kulübü Başkanı Serhan Gürkan adına teknik as başkan Muammer Çelik'e verdi. Çelik ise Giray'a Kocaelispor'a özverili katkılarından dolayı teşekkür etti.
Mazbata töreninin ardından transfer çalışmaları hakkında gazetecilere bilgi veren Çelik, özellikle transferlerle ilgili bilgilerin kulübün resmi internet adresinden açıklanacağını bildirdi.
Yönetim kurulunun ilk toplantısını bu akşam yapacağını dile getiren Çelik, bu toplantıda transferi düşünülen futbolcular hakkında yeni üyelere bilgi verileceğini, görev dağılımı yapılacağını kaydetti.
**DIŞ TRANSFERDE İLK İMZA BÖLÜKBAŞI'NDAN**
Çelik, transfer çalışmalarıyla ilgili şu bilgileri verdi: ''Akşam saatlerinde Gaziantepspor'dan Bülent Bölükbaşı ile sözleşme imzalayacağız. Bölükbaşı'nın transferi hariç 3 ya da 4'ü yabancı olmak üzere, 5-6 futbolcuyla anlaşma aşamasındayız. 21 yaşında bir yabancı futbolcuyla imza aşamasına geldik, ancak bu transferle ilgili hukuksal sorunlar var. Bu sorunların yarın ya da cuma gününe kadar giderilmesini umuyoruz.''
Çelik, görüştükleri yabancı futbolcuların çok kaliteli olduğunu ileri sürerek, ''Hocamız Engin İpekoğlu'nun da istediği 4 yabancı futbolcu çok kaliteli. Ekonomik olarak bütçemize uygun bu isimler, genç olmaları nedeniyle önümüzdeki yıllarda diğer kulüplerin transfer etmek istediği futbolcular olacaktır'' diye konuştu.