xlemre Tamam bu işin zor olduğunu biliyorum içinde 50,000 in üzerinde kelime var.ve bunları cümle haline getiriliyor.ama %100 veya %90 lazım bundan bişi anlamıyorum çoğu şey ing.
eLanvitaL Şuan bir site tarafından %81 Türkçe yaması yapıldı . Yamayı güncelleyip %100 yapma gibi bir hedefleri var . Yakında cıkar . Site ismi veremiyorum . Çünkü reklama girer . :D
Hqmi Başka bir site yapıyordu:)Ben indirdim.Ama maç spikeri de Türkçe.Böyle olunca ileride oyun hata veriyor.Ben de sildim.Kullanmakta da tereddütlüyüm.Sonra emek boşa gitmesin.
intern %100 yapılması imkansız. yüzlerce sayfa var. %82'ye ulaşmak bile 6-7 yıllık birikim ***intern***
Rick Wright **türkiyedeki kullanıcılar orjinal oyun alsa,sega türkçe çıkarabilir ama genelde kopya oyunlar alındığı için normal dil olarak sadece ingilizce var**
Curcuna Orjinal Mesajı Yazan: Eric The King türkiyedeki kullanıcılar orjinal oyun alsa,sega türkçe çıkarabilir ama genelde kopya oyunlar alındığı için normal dil olarak sadece ingilizce var Türkçe yapsınlar orjinal alayım :P
doggy18 bencede türkçe yaparlarsa bende orjinal alırım. mesela en iyi örnek crysis türkçe die en fazla satılan oyunlardan biri oldu
xlemre Valla orjinal fln almam şahsen gideyorum 5 ytl alıyorum orjinali 100ytl ustu verilir mi bir cd ye ya...
maestro_erthe Benim Fm %80 falan Türkçe.hem ne zamandır fm oynuyorum İngiliceyi baya geliştirdim :)alıştım artık ingizilceye bazı kelimeleri bilmiyorum sözlüğe bakıyorum iş bittiyo:D