TRABZON'DA ŞOK!
Yönetimle anlaşmazlığa düşen teknik diretktör Ersun Yanal dün akşam yaptığı basın toplantısında istifa ettiğini açıkladı. Tarafların arasındaki anlaşmazlıpa dair basına bir bilgi verilmezken, yardımcı antrenör Kemal Özdeş'inde görevi bırakacağı gelen bilgiler arasında.

Yaptığı toplantıda istifa nedeni konusunda hiçbir şey söylemeyen Ersun Yanal'ın açıklamaları şöyleydi: "Yönetimle aramızda bir anlaşmazlık yaşandı. Şu anda benim söyleyeceğim bir şey yok. Gereken açıklamayı yönetim yapacaktır." Öte yandan Trabzonspor asbaşkanının bu sabah yaptığı açıklamada bir zamanlar Trabzon'da oynamış ve daha sonra yardımcı antrenörlük yapmış olan ve Yanal gelince görevi bırakan Emre Somer ile görüşmelerin başladığını belirtti. Fakat ilginç nokta Emre Somer'in daha önce hiç teknik direktörlük yapmış olmaması.
VE SOMER TRABZON'DA
Ve beklenen karar çıktı. Bu sabah yapılan toplantıda yeni hocanın Emre Somer olacağı artık kesinlik kazandı. Fanatiğe yaptığı açıklamalarda Somer "Ben aslen Trabzon'luyum. Prfosyonellik bir yana bir taraftar olarakta Trabzon'u eski şanına kavuşturmak için yoğun çaba harcayacağım beni bu göreve getiren yönetimimize teşekkür ederim".
Göreve gelir gelmez yönetime bir rapor sunan Somer'in raporunda bu sezonda takımı tanıyacağı o yüzden sadece bir ofansif ortasaha ile bir forvet transferi istediği belirtildi.
Ofansif ortasaha için Nicolae Dica'nın transfer edilmesi beklenirken, Forvet için ise öncelik Mevlüt Erding'de olduğu yanı sıra Vratislav Lokvenc ve Agustin Delgado ilede ilgilenildiği öğrenildi. Fakat Mevlüt'ün bonservis fiyatının yüksekliğinden ve kiralık listesinde olduğundan dolayı bu oyuncunun kiralanacağı öğrenildi.
----------------------------------------
SOCHAUX KABUL ETTİ, FAKAT MEVLÜT İSTEMİYOR.
Sochaux klübü Mevlüt için gelen kiralama teklifini kabul etti fakat Mevlüt kiraya gitmek istemediğini söyledi. Bu gelişmeden sonra Trabzon'lu yöneticiler bir zamanlar Çek milli takımının efsane forveti olan Lokvenc'le görüseceklerini söylediler.
----------------------------------------
VE İLK TRANSFER:NİCOLAE DİCA

İNTER-TOTO'DA RAKİP: GÜNEY KIBRIS'TAN ACHNA
İlk maç Kıbrıs'ta, ikinci maç Avni Aker'de oynanacak.
--------------------------------

Trabzon Deplasmanda kazandı Emre Somer şöyle konuştu: " Deplasmanda güzel sonuç. Takım olarak iyi oynadık yalnız hazırlık sadece 1 tane yaptığımız için fiziki eksiklerimiz var. Onlar zamanla giderilecektir."
------------------------

Trabzon Avni Akerde Farka Koştu!
T.D. Emre Somer oyundan ve oyunculardan çok memnun olduğunu ancak bir sonraki daha güçlü bir takım çıkacağı için çalışmaları gerektiğini vurguladı.
-------------------
VE VRATISLAV LOKVENC TRABOZNDA!

Çek yıldız genç ve iyi bir takımına geldiğini ve bu takıma tecrübelerinden faydalanarak katkı sağlamayı umduğunu söyledi.
----------------
VE KÖTÜ HABER: INTER-TOTODA RAKİP: ATLETİCO MADRİD
Teknik direktör Emre Somer çok zor bir takımla eşleştiklerini fakat ellerinden geleni yapacakalrını belirtti.