ultrAslan BH kardeş sadece 9 tane kopyabilirsin:D:D:D:D:D hepsi çıkmaz:D:D:D arkadaş seç beğen al hesabı yapmış;):D
TheXeroX Orjinal Mesajı Yazan: WE ARE THE ONE kardeş sadece 9 tane kopyabilirsin:D:D:D:D:D hepsi çıkmaz:D:D:D arkadaş seç beğen al hesabı yapmış;):D :D:D:D:D
__LioNel Messi__ Orjinal Mesajı Yazan: WE ARE THE ONE kardeş sadece 9 tane kopyabilirsin:D:D:D:D:D hepsi çıkmaz:D:D:D arkadaş seç beğen al hesabı yapmış;):D ben ne dedim
ultrAslan BH Orjinal Mesajı Yazan: __LioNel Messi__ Orjinal Mesajı Yazan: WE ARE THE ONE kardeş sadece 9 tane kopyabilirsin:D:D:D:D:D hepsi çıkmaz:D:D:D arkadaş seç beğen al hesabı yapmış;):D ben ne dedim işte bende hepsinin çıkmamasının nedenini belirttim
snowkids_djok Bunları nasıl oyuna aktarcaz kardeş yani afs ile mi ggs mi cv_0'a mı nereye ve nasıl cvp yazarsan sevinirim
futboller1992 seçmece bunlaaaaarrr seçmece krampooonnn gel gel gel paket alırsan 9 tane kurabilirsiin:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:
burak_theanswerr Orjinal Mesajı Yazan: futboller1992 seçmece bunlaaaaarrr seçmece krampooonnn gel gel gel paket alırsan 9 tane kurabilirsiin:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D: :D :D :D :D
snowkids_djok burak_theanswerr kardeş peki afs ile nası yapıcaz bi yardım edersen çok sevinirim kardeşim ben ne zamandır bu tür yamalar arıyorum
burak_theanswerr 9 tane boot seç bi klasöre kopyala. Afs ye gir. İmport afs file ye tıkla. Oyunu yüklediğin yerdeki cv_0.img yi seç. Sonra import folder a tıkla. içine 9tane boot attığın klasörü seç.
murathas07 yaw kitserver ile atamıyormuyuz bu ayakkabıları arkadslar atılıyorsa ne yapmak gerekır :confused: :(
_Professional_ saolasın çok güzeller ama benim asıl istediğim burda yok ben Nike Mercurial Vapor IV ün yeşil olanını arıyordum ama buluruz
Kezman_batu9 Oyuna eklerken nasıl ekliycez cv_0 a afs ile importluyoruzda olmuyor. unnamed dosyalarından hangilerini seçmek gerekiyor ?