Sponge_BOB mauro zarate noel alanso olmo figueroa sammir (özellikler)luis enrique martinez kevin gamiero romain gasmi ergün teber joselito carlos Quasede hepsi süper oyuncular ayrıca vazgeçilmezlerim bi bakın bilmediğiniz futbolculara öneririm:D
Freak. Orjinal Mesajı Yazan: Sponge_BOB mauro zarate noel alanso olmo figueroa sammir (özellikler)luis enrique martinez kevin gamiero romain gasmi ergün teber joselito carlos Quasede hepsi süper oyuncular ayrıca vazgeçilmezlerim bi bakın bilmediğiniz futbolculara öneririm:D Şunların arasına bir de vigül koysan.
aLee42 Orjinal Mesajı Yazan: ephesos van der vaart ve R. SOLDADO son dediğimi tavsiye ederim müthiş ST roberto soldado yu aldım liverpool a fakat pek verim alamadım.
villa19 forvet derseniz tartışmasız kim ne dersin desin fm nın en ıyı forvet oyuncuları david villa ve aguero bunlardan daha iyi yok bana göre
oskican_ronaldo ediz bahtiyaroğlu,özer hurmacı,tevfik köse,agüero,c.ronaldo,matias delgado biraz fazla ama olsun
karayipli piatti eduardo bruno formigoni mika aaritalo matias cahais jakob johansson(kesinlikle tawsiye ederimm :D kornerleri iyi kullanan bi oyuncunuz warsa bunu ön direğe koyun kornerleri ön direğe kesin sonra oturun korner gollerine doyun tabi önce pişmesi lazım =))