Merhaba arkadaşlar ilk kariyer yazım olduğu için hatalarımı mazur görün :). pc de bir program eksik olduğu için ss atamıycam özür dilerim. önemli not:transferler mac skorları olaylara inanmayanlara inandırmaya uğraşmıyacağım kimseye yalan söyleyecek halim yok. inanan inanır.
Nese başliyim
Öncelikle cska moscowla kariyerime başladım ligin ortasında başladım ilk zenit maçında yenildim ve fark açılmaya başladı. devre arasında önclikle akınfeev fenerbahçeye lugano ve volkan cska moscowa. tevfik çağrı rochembak gibi isimleri aldım. kadrom volkan a.berezustkiy v. berezustkiy grigorijev
lugano rochemback caner carvalho zhırkov jo vagner love du ligi 3. bitirdim ve bütün kariyerlrede okuyupo hep yönetmek istediğim a. madride geldim.
geldiğimde 10. sırayadaydı. ligin oratasınad geldiğim için transfer yapamadım ama hemen baptistayla anlaştım. ve barcelona r. madrid ve valencia yı yendım ama levante karsısında hiç şansım dönmedi yha yeniliyorum yada berabere kalıodum şansımada kupa da bile levanteyele eşleştim ve elendim yarı finalde uefada ceyrek finalde elendim. ve ligi 4. sırada barcelonanın yani şampiyonun 6 puan gerisinde bitirdim. ve transferler başladı
BAPTİSTA A.MADRİD'DE
9.750.000.£
GOKHAN ÜNAL A.MADRİD'DE
BEDAVA
MAXİ RODRİGEZ SEVİLLA'DA
15.000.000£
RAUL GARCİA SEVİLLA'DA
14.500.000£
JESUS NAVAS A.MADRİD'DE
14.500.000£
KLASS-JAN HUNTELAAR A.MADRİD'DE
15.000.000£