Mrb arkadaslar,ben hala sizin aksinize fifa manager 07 oynuyorum (: fakat bi sorunum var ve sizden yardım almak istedim umarım bi çözüm bulunur..kopya cdlerde oyundan attıgı için orjinal dvdsini aldım bu oyunun,zevklede basladım ilerledim deli sarıyodu valla :D kopenhagla basladım iyi para biriktirip 2018 yılında türkiyeden göztepeyi satın aldım tam oyundan daha fazla zevk almaya baslamıstımki kopya cdlerde oldugu gibi yine 2018 yılında oyundan attı. 1.5yıldır 2019 yılını göremiyorum :D hata şu ; manager07.exe sorunla karsılastı msjı yani.bu durum sizce nedendir? hani orjinal dvd kullanıyom ama yine attı.amacım oyundan atılmadan yıllarca ilerlemekti ama şimdi tüm zevkim kaçtı.manager 08'e gececem ama oyundan atar diye oynamak istemiyorum.bu ea yüzünden manager keyfim kaçtı ya :( sizce nedendir,yardım ederseniz sevinirim..
Ayrıca önceden acılmıs bir konu acmıssam yöneticilerden özür dilerim fakat henüz bugün üye oldum,konuyu silerseniz anlayısla karsılasırım ama bi yardım istiyorum..saygılar..