trabzonlukartal arkadaşlar bu pes 6 da en az 50 frikik vurdum sadece 2si gol oldu frikik en iyi nasıl çekilir anlatırmısınız?
3mr3_08 Orjinal Mesajı Yazan: TheXeroX o senin ve futbolcunun becerisi ewt futbolcu becerisinede baglı bişi ama gercktn atmasıda zorr...
James Sunderland Biraz yardımcı olalım.Pes 6 da frikikten gol atmak gerçekten oldukça zor ama birkaç taktik var.Kaleye olan mesafe yakınsa şut çekerken aşağı tuşuna pas böylece futbolcun plase vurmuş olur eğer mesafe uzaksa şut çekerken yukarı tuşuna o zamanda topa sert vuracaktır.Her iki durumdada güç ibresi ortayı çok çok az geçsin.
tazmanya_gs AGALAR GOL ATMAK COK KOLAY FALSO YU IYI BILCEK VE ELINIZI IYI AYARLICAKSINIZ BEN 50 DE 40 ATARIM HERHALDE
Legend_Ghost_2307 frikik kullanırken 2. adamını çağır o adam topu açsın barajın olduğu tarafın köşeye doğru azcık koş baraj zıplamışken şutunu çek afallıyo takım VE GoOl :D pek frikik olmasada ßöyle 30 şuttan 20sini gol atarım :D
kmkalyy abi yok bende yetenek yok dediklerinizn hepsini yaptım gene olmadı ne en iyi orta açayım frikiklerde:(
qoRky FALSO ALDIRMAK İSTİYORSANIZ SUT TUŞUNA BASTIKTAN SONRA HANGİ TARAFA FALSO ALMASINI İSTİYORSAN O TUŞA BAS (OK TUŞLARI)
srdr19 özellikle uzaktan frikik atarken şut çeker çekmez arapası tuşuna basılı tutarsa baraj üstünden hızlı ve bombeli şut imkanı sağlarsın. yakındayken aynı işlem için şuttan sonra pas tuşuna basman yeterli.. sadece 2 tüyo benden.. =)
Talented Bence roberto carlosla özdeşleşmiş vuruş stili ile topu adamın önüne açarak vurmak daha iyi oluyor gol olmassa bile top sekiyor