evet başlıyoruz programları indir.sonra hepsini kur masa üstüne kısayol atacaktır.evet başlıyorum.sonrada masa üstüne eklenecek müzikler adında klasör ekle .ilk olarak ekliyecegin müzik wav olması lazım.mp3 dosyasını wav yapman için önce masa üstüne gelen MP3 To Wave Maker olan programı açacaksın.dikkat et masaüstünde bide Wave To MP3 Maker olacak buna dikkat et Wave To MP3 Maker olan dosya wavı mp3e çevirir ama MP3 To Wave Maker programı mp3ü wava çevirir.herneyse MP3 To Wave Maker programını aç.sonra add yazan yere tıkla masaüstündeki attıgın mp3leri seç daha sonra DEKODE ye tıkla ve bekle hepsi bittikten sonra programı kapat.............DEVAMI YARIN ŞAKA ŞAKA herneyse müzikler c:My Music klasörüne atacak.yanı yerel disk c:deki yere.orada My Music dosyasını bul.oradaki mp3ler wav olacak.artık wav oldu dosyalar./Şimdide masa üstündeki ADX Converter programını aç.Load wav yazan yeretıkla C:My Music dosyasındaki wav müziklerini tek tek adx yapacaksın.bunun için mesela wav dosyasınıseç ve aç de daha sonra hemen söyleyeyim masa üstündeki klasördeki mp3leri sil.yani (eklenecek müzikler) klasöründekini. sonra wav dosyasını seç tikten sonra (save as)yazan yere tıklave masa üstündeki (eklenecek müzikler)klasörünü bul kaydet.bunu ekleyecegin her şarkı için yap.sonra sarkıları (cs.img) dosyasına atacaksın.şarkıların adını önce unnamed_69.adx ten başlayıp unnamed_134.adx a kadar yapa bilirsin.şunu hatırlatıyım oyuna girdiginde ilk çalan şarkı şu olur unnamed_74.adx .buna dikkat et.onun için hangi şarkı önce çalsın istiyorsan onun adını unnamed_74.adx yap biraz karışık ve uzun gele bilir bende yeni ögrendim.anlata bildigim kadar anlattım.yanlız bunları unutma kitsever ile at oyuna.kolay gelsin.programlar daha yeni upload oluyor.onun için biraz sabret.programlar en kısa zamanda gelecek.tekrar hatırlatıyorum kitserver ile ekliyeceksin.AFSExplorer ile oluyormu bilmiyorum eger yapmak istersen cs.img kopyasını al ve cs.img import et. kolay gelsin.eger windows ekranından video almak için program biliyorsan uygulamalı olarak video çekerim.