Ronaldinho 80 İşte Maçlarımız.. --------------------------------- KuPa Maçımızda İkimizde Rahat GeçtiK.. PortSmouth: ---- NewCastLe Utd.: -------------------------------------- Ve Lig Maçlarımız.. PortSmouth: ----- NewCastle Utd. - PUAN DURUMU -
Ronaldinho 80 **Yanlış hatırlamıyorsam sıradaki maçım Manchester United ile çok formdalar sizlerden önerilerinizi bekliyorum nasıl oynamalıyım..??**
_Mokoena_ Defansif. Çift ön liberoyla 4-5-1 uygun olur. Onun dışında çok atak yaptırma. AM/F C varsa 4-6-0 da oynatabilirsin ;)
umut.25 ikinizde yavas yavas yükselmeye baslamıssınız serserı lıverpool evınde kacırmıs man cıty yenmıs sende chelsea yenmıssın tebrıkler ıkınızede
Ronaldinho 80 Saol. Saten benim Chelsea ile yarım kalmış bi hesabım vardı:p onu kapattık kupada beni 119'uncu dakikada devirmişlerdi hıncımı aldım..:D:p
Ronaldinho 80 **ADLIĞIMIZ BİR KARARLA KARİYERİ KAPATACAĞIZ.! NEDEN OLARAK İSE UYMAYAN SAATLERİMİZ serseri. GECE 12'de ZOR GİREBİLİYORDU BENİMDE SAATİM UYMUYOR BUGÜNE KADAR ZAR ZOR GETİRDİK AMA ARTIK SONRASI OLMİCAK. LÜTFEN KONU KİLİT.**