Carlos Vela Ben oynamıştım.Okocha,Pedersen,Barmby gibi tanınmış isimler var.Güzel bi takım.Premier lige çıktı.
Carlos Vela Orjinal Mesajı Yazan: canyurt pedersen barmby var evette okocha yok oyunda Okocha var tabiki de.Resmi yamayı yüklemediysen sende yoktur.
canyurt ya bu resmi yamayı yükleyemedim error hata veriyo brazil exe den yüklemeye çalıştım olmadı nasıl yükleyeceğiz bileniniz varmı
canyurt Nordic lede denedim yine hata veriyo ben türkçe kullanıyorum oyunu bütün yamaları sildim yine aynı şöyle bir yazı çıkıyo (Old File not found.However,a file of the same name was found.no update done since file contents do not match)
canyurt Ben Hull City kulübümde Okochayı görmek istiyorum onun için resmi yamayı yüklemek gerekiyormuş ben bir türlü yükleyemedim hata veriyo yardım eden yokmu..
rapboyz nordic i program files deki fifa 08 klasörünün içine at sonra çalıştır oyuna girdikten sonra kayıtlı oyunların gidecektir .Oyuna girdikten sonra takımları sıfırla seçeneklerden update my online squad felan çıkıyor onu tıkla.Vandermeyde, okocha , kluivert gibi yıldızlar oyuna yükleniyor