Cristiano_7_17 Orjinal Mesajı Yazan: CiBeRnAo Bu Sene BJK'nin Senesi Olacakk ..!! :D baska soze gerek yok :D
CiBeRnAo Jonathan Lacourt BEŞİKTAŞTA Lens Takımında Top Koşturan Jonathan Lacourt'u 1 Yıllıgına Kiraladı Eger Klup Bu Oyuncudan Memnun Kalırsa Teknik Adam Berk Taskin(ben:)) Bu Oyuncuyu Renklerine Katacak..!
CiBeRnAo Orjinal Mesajı Yazan: fb large arkadasım sana bir öneri:cool: TAMAS PRiSkiN adlı oyuncuyu al... zaten ben suan onunLaa gorusuorum :D
CiBeRnAo Derek Boateng Beşiktaş'ta Ganalı Oyuncu Derek Boateng 1 yıllıgına Beşiktaş Takımı İle Sözleşme İmzaladı
Cristiano_7_17 besiktasli arkadas eger bu uzun sureli bir kariyer olacaksa Ever banega'yi al sana iki sezon sonra vazgecilmez olur... aman FB'li duymasin :D
CiBeRnAo Orjinal Mesajı Yazan: Cristiano_7_17 besiktasli arkadas eger bu uzun sureli bir kariyer olacaksa Ever banega'yi al sana iki sezon sonra vazgecilmez olur... aman FB'li duymasin :D ondan once davranmam lazım :D tamam kardeşim saoL araştırırım su holosko gitse super oyuncular alacam ama gitmio :D
Cristiano_7_17 kemaleyupoglu kardes aziz baskan dediki ilgilenmiyoruz..... nasil aldin anlamadim vagner love isini ben hakkatten bu ise FRANSIZ kaldim.... :D