bir kere öncelikle ali güzeldalla olmaz bu iş ama ok saygılıyım seçimlerine, sonrasında eğer türkiye ligindeyseniz ve güçlü bir takımsanız (kendin pişir kendi ye yüklemesi ile cıkan takımlardan bahsediyorum)gs, fb, kayseri gibi o zaman deplasmanda oynarken çekinmeyin karşı takımdan, dakika 60 ve hala berabere gidiyorsa maç all out attack yapın, defans push up olsun inanılmaz sonuçlar çıkıyor ortaya, özellikle iyi kanatların varsa ki kanatların mükemmel, onların size gol atmasını engellemek için ise deplasmanda iken iki defansif orta saha kullanın bunların ikisinin de mental özelliklerinden defansını artırın ve çok fazla ileri çıkmamasını hep ara pas yapmalarını sağlayın, ha bir de önemli bir şey daha bizim defansif orta saha oyuncularımız maldonado ve linderothu cıkarıyorum, cok fazla hata yapıyorlar, pas veremiyorlar, topu ayagımda tutayım derken cok kaptırıyorlar adamı cileden cıkarıyorlar ondan dolayı özellikle bir türk takımındaysanız ve sivok, maldonado veya linderothunuz yoksa ilk basladıgınız an hemen defansif orta saha alın.
bunlar geneldi şimdi senin için şöyle diyim lincolnü sola doğru bir adım kaydır, ileri ok yap ve forward runs ile ara pasını artır, ali güzeldal eğer kafası iyi bir oyuncu ise target man yap lincolnün onune top atsın, yattara ve arda'nın sürekli ileri çıkmasını sağla (biliorum deplasman olsa bile arkadaki oyuncular koruyacaktır seni) ve yine kafa vurusu cok iyi bir adam koy mesela hakan sukur orta yapsınlar, bir de deplasman icin kornerler cok onemli uzun futbolcularını ileri cıkar, bol kafa atsınlar.