**Evet arkadaşlar diyelim personellerinizin(staff)görevlerini bilmiyorsunuz.Buyrun size özene bezene yapılmış bir rehber..**
**Chairman(Başkan)=**Klüp sahibidir,hertürlü yetkiye sahiptir..
**Asistan Menajer(Asisstant Manager)=Asistan Menajer seçerken bakılması gereken fazla husus yoktur,bu kişi siz yokken takımı idare eder,sizin vereceğiniz komutlara göre takımı(A-B) düzenler,isterseniz kontrat yenilemelerini,hazırlık maçlarını vs. Asistan Menajerinize devredebilirsiniz.Böyle birşey istiyorsanız Manager(Menajer)-Manager Options(Menajer Ayarları)-Team Settings(Takım Ayarları)** sekmesinden ayarlayabilirsiniz..
**Coach(Koç)=**İdmanlarda takımın başında durup,sizlere yardım etmekle yükümlüdür.
**GK Koach(Kaleci Koçu)=**Kalecilerinizin idman programlarını ayarlamak ve idmanlarda onları çalıştırmakla yükümlüdürler.
**Youth Koach(Genç Koçu)=**Genç futbolcularınızın(18A) idman programlarını ayarlamakla ve onları çalıştırmakla yükümlüdürler.
**Physio(Doktor)=**Takımınızdaki futbolcuların sağlık durumlarıyla ilgilenirler.Herhangi bir sağlık problemi yaşayan futbolcunuz varsa doktorunuz ilgilenir.
**Scout(Araştırmacı)=**Takımınızın yapacağı maçlar öncesi rakip takım hakkında bilgi toplamak,vereceğiniz talimatlara göre oyuncu aramak gibi yükümlülükleri vardır.
Bu rehber crazyboy_eren tarafından yapılmıştır,gerekli kişilerden(Yönetici veya ben) izin alınmadan hiçbir yerde yayınlanamaz,yayınlandığı takdirde:
Rammstein_eRo@hotmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz