Türkiye'nin en pahalı futbolcuları arasında yer alan Stephen Appiah trilyonları götürürken, teyzesinin oğlu Julius Kugor, amatör kümede bedavaya top oynuyor.
18.5.2008
Türkiye’nin en pahalı futbolcuları arasında yer alan Stephen Appiah trilyonları götürürken, teyzesinin oğlu Julius Kugor, amatör kümede bedavaya top oynuyor. 3. Lig’e yükselme mücadelesi veren Erdek Belediyespor’da forma giyen Kugor, annesiyle Appiah’ın annesinin kardeş olduğunu belirterek, “Onu görmek için bir yıl önce Türkiye’ye geldim. Türkiye ile Gana arasında ticaret yapan bir şirkette tanıştığım bir Türk kızına aşık olup evlendim. Nikahıma Appiah da katıldı. Futbol oynamak istediğimi söyleyince menacerlerle tanıştırıldım. Onlar da beni 2 ay önce Erdek Belediyespor’a götürdü. Appiah kadar yetenekli olmadığımı biliyorum ama kendimi ispat etmeye çalışıyorum” dedi. Belediye Teknik Direktörü Can Cangök, Kugor’u son gün kadrolarına kattıklarını ifade ederek, “Aslında almamamız gerekirdi ama ücretsiz oynamak istediğini söyledi. Yani bize bedavaya geldi. İyi oynarsa, 3. Lig’e çıkmamıza katkısı olur” açıklamasını yaptı.