God_Smack Orjinal Mesajı Yazan: Cemil KAYA Orjinal Mesajı Yazan: God_Smack Palacio Resmen Spurs..! Spurs palacio'yu alarak forvet hattını bir kez daha güçlendirmiş oldu.. resimde fiyat bölümü niçin klaralanmış yoksa butun parayı bu adamamı yatırdın :D:D:D:D ayrıca uzun ve başarılı bır karıyer olmasını dilerim 13.500 $ oyunun basında 14 $demiştim yanlış olmasın diye..
God_Smack Orjinal Mesajı Yazan: _ILKER_ YEni ss ler tokmu?:) gelecek .. Arkadaşlar bana yapabileceğim transferler önerebilirmisiniz...
Cemil KAYA Orjinal Mesajı Yazan: God_Smack Orjinal Mesajı Yazan: Cemil KAYA Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: God_Smack Palacio Resmen Spurs..! Spurs palacio'yu alarak forvet hattını bir kez daha güçlendirmiş oldu.. resimde fiyat bölümü niçin klaralanmış yoksa butun parayı bu adamamı yatırdın :D:D:D:D ayrıca uzun ve başarılı bır karıyer olmasını dilerim 13.500 $ oyunun basında 14 $demiştim yanlış olmasın diye.. anladım ok yanlış anlama sadece şaka yollu söyledim gerçi yanlış anlamamışsın zaten
God_Smack Orjinal Mesajı Yazan: Cemil KAYA Orjinal Mesajı Yazan: God_Smack Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: Cemil KAYA Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: God_Smack Palacio Resmen Spurs..! Spurs palacio'yu alarak forvet hattını bir kez daha güçlendirmiş oldu.. resimde fiyat bölümü niçin klaralanmış yoksa butun parayı bu adamamı yatırdın :D:D:D:D ayrıca uzun ve başarılı bır karıyer olmasını dilerim 13.500 $ oyunun basında 14 $demiştim yanlış olmasın diye.. anladım ok yanlış anlama sadece şaka yollu söyledim gerçi yanlış anlamamışsın zaten zaten ilk sayfada vermiştim 14 miyon $ ayrıldı diye..13.500 $transfer ettim de ondan.
God_Smack arkadaslar kariyer gitti bugun aksam yeni kariyere baslayacagım .. Takım önerilerinizi bekliyorum..
umut.25 man cıty........palermo......hamburg........portsmouth bunlarda baslayabılırsın karıyer ıyı takımlar kadro yapıysıyla orta sınıf takımlar