romaringo Yavaş yavaş PES 2009 kendinden söz ettirmeye başlıyacak ilk alevlenmeler başladı ilk önce seabass röpörtajı falan derken kapak resmi falan görür olduk hadi hayırlısı...Dilerimki pes2008'e hiç benzemez tam bir hayal kırıklığıydı...Temmuz ayına girdiğimizde yine herkesi bir telaş alacak gibi,şimdi bir ısınma turu niteliğinde bakalım neler göreceğiz...Ayrıca arkadaşlar şimdiden orijinal oyun parası hazırlamaya başlayın ;)
Denizimo benim yaptığım kapaklar bile daha iyi.... kapak çok kötü konami bu kadar anlamıyomu bu işlerden kesinlikle fake bunlar
ERNESTE fm 08 maneger liğine çok benziğecekmişş yani yapacağımız master laguede ki sözleşmelkri çok ediyorum benim gibi master lagueyi çok sevenler bu habere sevinir işallah
Legend_Ghost_2307 1.si kapak fake olabilir ama pes 2008'e nasıl berbat diyebiliyosunuz anlamış değilim..eğer sağlam bi pcniz olupta şu oyuna kendizi vercek olsanız başından kalkmazsınız.. bi konuda katılırım size pes 6 kadar oyundan zevk alamıyoruz..o da gerçek maç gibi oynadığımız için..ne kadar gerçekçi olsada içinde biraz oyun olabilceğini ifade eden şeyler olmalı..=)
hhyx resimlerin sahte olduğu kesin ama konu o değil inşallah pes 2009 'da sistem ihtiyaçları aşırı olmaz. çünki pes6 ilepes 2008 sistem ihtiyaçları aşırı farklı çıktı maalesef.
Arda666 allah sonunu 2008 e benzetmesin tamamen hatalarla dolu bi oyundu.ben ümitliyim bu sefer olacak gibi...
gkan :) Beyler ilk olarak hiç bir zaman KONAMI oyunun ekrangörüntüleri ni vermeden kapak resmi yayınlamaz.Ki bu güne kadar zaten kapak yayınlamadı... Gelelim 2009 a.Emin olun ki bu KONAMI nin hep yaptığı şeydir.Yeni sisteme geçişteki ilk oyunları herzaman berbat yaparlar ancak 2. oyun herzaman için ilk oyuna göre her açıdan çok farklı olmuştur.Bu ps1 dede böyle oldu PS2 dede...
By_iLLeGaL arkdaşım ne saçmalıon ben indirmeye başladım emulenis warsa pes 2009 part yazın indirin 11 gb toplamı ps2 için amma ben ps2 emulatörü indirdim pcye oyunu çalıştıra bilcem yani
kralefe **sen tam bir botsun hemde süzme bot 1) pes 2009 çıksa ilk burda duyulur 2) emin ol daha çok var 3)yalan atmana gerek yok biliyorum yüzün kıpkırmızı oldu ama olsun geçer**
baddilie Orjinal Mesajı Yazan: By_iLLeGaL arkdaşım ne saçmalıon ben indirmeye başladım emulenis warsa pes 2009 part yazın indirin 11 gb toplamı ps2 için amma ben ps2 emulatörü indirdim pcye oyunu çalıştıra bilcem yani biraz alcaktan atta bizde yiyelim :rolleyes:
Venom PES 2012 de çıktı ya 69 GB, bende linki var. Ya eMule'de olsa bile sahtedir o. Kapaklar da resmi kapaklar değil, aşırı kötü bir çalışma olmuş kim yaptıysa. PES2008 çok güzel ayrıca, 2009'da iyice zirveye çıkaracaklar :)
Ferman31 kapak çok iğrenç olmuş gerçekten berbatr ben bile uğraşsam daha iyisini gerçek ten yapabailirm.hemide pes 2009 yazısının üstünde 7 tane yıldız var.buda 7. pes demek ama sıradaki pes, 8. pes olucak bunu bile düşünememiş hazırlayan salak.
serginho47 Orjinal Mesajı Yazan: Ferman31 kapak çok iğrenç olmuş gerçekten berbatr ben bile uğraşsam daha iyisini gerçek ten yapabailirm.hemide pes 2009 yazısının üstünde 7 tane yıldız var.buda 7. pes demek ama sıradaki pes, 8. pes olucak bunu bile düşünememiş hazırlayan salak. ewt 8 yıldız olmalı pesin 8.oyunu olacak çünkü :D