huSSooxXx Şampiyonluk görüntülerinde giyilen formayı sadece 24 saat sonra yanınladık.Yorumlar eksik olmasın
huSSooxXx hizmette sınır yok kardeş link verelim o zaman : http://img529.imageshack.us/img529/7476/allay9.png
heroic flop yapıcam ama bı sorunum daha var attım kıtseverın ustuune forma ters durdu karısık gurdu ıste oturmadı ayarlarındamı bı sorun var acaba
huSSooxXx formada hata yok(denenmiştir) ters dönmesi config.php dosyasındandır.bu resimin pixel 512/256 dır bu pixelde olan config ekleyin formaya.
huSSooxXx diğer formalarda resimleri yayınlanırsa yapacam :D .Yorumlar eksik olmasın formalar hız kesmez
huSSooxXx templatesini bulamadım buluncada ancak benzetebilirim.T-shirtte transparan kullanıldığı için zor oluyor aynısı yapmak
cirkin kral bu kadar istememin nedeni top hazır ayakkabı hazır takım hazır logosu hazır bi forma yok :D
_EsEsim_ ARKADAŞIM TEBRİK ETMEK LAZIM çok güsel yapmışşsın... 4 adet forma isteğim olucaktı yapabilrmisin resim koysam buraya
huSSooxXx ben normalde fantasy formaları yaparım ilk defa bi takımın gerçek formasını yapıyorum .Şu an o kadar vaktim yok siz resimleri koyun yapabilirsin yayınlatıp özel mesaj olarak yollarım
Muzzi_21 Orjinal Mesajı Yazan: cirkin kral bu kadar istememin nedeni top hazır ayakkabı hazır takım hazır logosu hazır bi forma yok :D arkadasım ne zamandır bu topu arıyordum linkini atsana ..kopyala yapıstır oluyusa cfg ayarları nasıl yaplır bilmiyorum..
cirkin kral arkadasım İndir e tıkla içinde bu top yani total 90 omni ve total 90 laser var ayrıca map le beraber mdl dosyasıda var ister al bölece ball klasörüne at istersen kendi mapına ekle
_EsEsim_ Arkadaşım bende 1 hafta öncesine forma yapmaya başladım hata şimdi koyduğum formaları yaptım ama tabiki profesiyonel olmadı ondan sana weriyorum çok basit tir resimde göründüğü gibi... şimdiden çok sağol 1.away 2. away 3.away