emrehan_vu yahu arkadaşlar peki ben bu topu buradan alıp kitserver a nasıl ekleme yapacağım.. aslında kitserver a eklemesi kolay da buradan alması nasıl bilmiyorum yardımcı olurmusunuz..
Muzzi_21 ben bunu kitservera atttım da aerow a listeye ekleniş şeklini yazarsanız sevinirim ''Nike areow omniball.png seklinde....nasıl yazacaz??
cirkin kral "Nike Total 90 Omni ","newballmdl.bin","NIKE\nike omni.png" MDL dosyanın içinde newballmdl.bin dosyası varsa tamam Nike Total 90 Omni topun adı newballmdl.bin MDL dosyası NIke kalsörün adı Nike omni.png de resmin adı ok
cirkin kral Orjinal Mesajı Yazan: emrehan_vu yahu arkadaşlar peki ben bu topu buradan alıp kitserver a nasıl ekleme yapacağım.. aslında kitserver a eklemesi kolay da buradan alması nasıl bilmiyorum yardımcı olurmusunuz.. sağ tıkla farklı kaydet "Nike Total 90 Omni ","newballmdl.bin","NIKE\nike omni.png" BUDA MAP a EKLENİŞİ
Berkehan7 Orjinal Mesajı Yazan: cr_7_fb_33 Site de verilmişti dikkatli bak foruma ! Sana mı soracağım nereye nasıl bakacağıma ben ondan istedim sana ne oluyor??