
Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, yıldız oyuncuları Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal hakkında çok çarpıcı açıklamalar yaptı! Hurma, Mehmet Topuz'la İspanya Ligi devlerinden bir tanesinin ilgilendiğini belirtirken, Galatasaray'ın Gökhan'ın kafasını karıştırdığını iddia etti!
Lig TV'de yayınlanan "Futbol Gündemi" programına katılan Kayserispor Başkanı Süleyman Hurma, Mehmet Topuz ile başta Barcelona olmak üzere birkaç İspanyol takımının daha ciddi şekilde ilgilendiğini söyledi.
Barcelona'nın Mehmet Topuz isteğini sürdürdüğünü söyleyen Hurma, Gökhan Ünal'ın da Galatasaray tarafından kafasının karıştırıldığını iddia etti. Galatasaray'ın etik davranmayarak golcü oyuncunun kafasını karıştırdığını söyleyen Hurma, "Gökhan Ünal'ı Galatasaray hariç her takıma verebiliriz ama Galatasaray'a vermeyeceğiz." açıklamasında bulundu