tito1905 selam arkadaslar baslık biraz garip gelebilir ama ben bi pes2008 videosunda topu suren futbolcunun topu kaldirip vole vurdugunu gordum videoyada aldım ama youtube sorunundan dolayı buraya koyamıorum. dedigim hareketin yapılısını bilen warsa yardımcı olursa sewinirim iigunler
pctech Dediğin eğer topu kaldırmak ise, Gamepad ile oynarken sağ stick'i aşağı yukarı aşağı yapıyorsun hızlı bir şekilde, ben genelde kayarak gelen defansın üzerinden geçmek için kullanıyorum. Çok işe yarayan bir hareket.
tito1905 Orjinal Mesajı Yazan: pctech Dediğin eğer topu kaldırmak ise, Gamepad ile oynarken sağ stick'i aşağı yukarı aşağı yapıyorsun hızlı bir şekilde, ben genelde kayarak gelen defansın üzerinden geçmek için kullanıyorum. Çok işe yarayan bir hareket. eger sag stickle oluosa yukarı assagı demek arapas + pas tuşları anlamına gelio bi dnemek lazım aslında birazdan denicem hem kolla hem klawyeden olursa yazarım. videoyu bildiginiz bi yer warsa upload ediim ?
tito1905 Orjinal Mesajı Yazan: tito1905 Orjinal Mesajı Yazan: pctech Dediğin eğer topu kaldırmak ise, Gamepad ile oynarken sağ stick'i aşağı yukarı aşağı yapıyorsun hızlı bir şekilde, ben genelde kayarak gelen defansın üzerinden geçmek için kullanıyorum. Çok işe yarayan bir hareket. eger sag stickle oluosa yukarı assagı demek arapas + pas tuşları anlamına gelio bi dnemek lazım aslında birazdan denicem hem kolla hem klawyeden olursa yazarım. videoyu bildiginiz bi yer warsa upload ediim ? beyler denedim analog acık olmadıgında o harekt yapılamıo sag stick ile analog acık oldugunda ise assagı yukarı ile cok rahat yapılabilio. klavyede bu yuzden yapılamaz gibime geldi cunku analog tusumuz yok die hatrlıorum :( kolla oynayan analogu acıp yapabilir...
07fb07 kardeş onu settingsten controller sekmesine girip ayarlıyosun we sağ enalttakileri 8-4-2-6 ıydı galiba hatılamıyorum ama istediğini yap yukarı oka 8 aşağıya 2 sağ 6 sol 4 ayarlarsın ve ayarlıyınca maçtayken 2 ye sonra hızlı bir şekilde 4 e bas topu kaldırır öle çok paket yaptım:) bu arada 4-8-6-2 tuşlarına sırasyıla hızlı basarsan(yuvarlak çizerek)topun üstüne basarak dönme hareketi yapar ama vole vurmadım hiç kolay gelsin
tito1905 Orjinal Mesajı Yazan: 07fb07 kardeş onu settingsten controller sekmesine girip ayarlıyosun we sağ enalttakileri 8-4-2-6 ıydı galiba hatılamıyorum ama istediğini yap yukarı oka 8 aşağıya 2 sağ 6 sol 4 ayarlarsın ve ayarlıyınca maçtayken 2 ye sonra hızlı bir şekilde 4 e bas topu kaldırır öle çok paket yaptım:) bu arada 4-8-6-2 tuşlarına sırasyıla hızlı basarsan(yuvarlak çizerek)topun üstüne basarak dönme hareketi yapar ama vole vurmadım hiç kolay gelsin eywallah cok saolasın dedigini denicem cok tesekkürler sanada kolay gelsin :)
wolkie00 arkadaşlar o hareketi klavyeyle yapmanın en kolay yolu settingsten sağ analog ayarlarını klavyedeki (eğer boşsa) r ve f tuşlarını atayarak yapabilrsin.. mesela analoğun alt yönü için r yi üst yönü için f yi tuşlardan belirlersen, maç içnde zaten elin w a s d tuşlarının yanında olduğu için kolayca r ye ve ardından f ye basarak hareketi yapmış olurusn... f altta olduğu için analogta f yi alt yön olarak belirlemeyin ama çünkü ters olur top ayaınızdayken f den sonra r ye basmak..