vsclub şunu anlamıyorum^^ bu güzel şeyleri yapıyorsunuz resimlerini koyup bırakıorsunuz:( paylaşmaya ne dersnizi:S sadece resim için konu açıyorsunuz:S keşke down. linklerinide koysanız... herkez faydalansa...
esadowic vsclub bu resmi kaydediyosun sonra cm 08'e koyuyorsun.fifa 08'den bişey anlamadığın kesin.bu arada recobiyik iğrenç olmuş demişsin madem sen emek verip bişey yapmıosun o zaman insanların emeğine saygı göstermen gerekio.sen yap bakalım acaba sen nasıl yapıosun.
ali2can3 Orjinal Mesajı Yazan: esadowic vsclub bu resmi kaydediyosun sonra cm 08'e koyuyorsun.fifa 08'den bişey anlamadığın kesin.bu arada recobiyik iğrenç olmuş demişsin madem sen emek verip bişey yapmıosun o zaman insanların emeğine saygı göstermen gerekio.sen yap bakalım acaba sen nasıl yapıosun. hayır güzel olmuş da yapanın karakterini beğenmediğim için öyle dedim. Çünkü açtığı her konuda yorum dilenip duruyordu. Şimdi yorum dilenmemiş millet de yazmış yorumunu.
burakcano Orjinal Mesajı Yazan: vsclub şunu anlamıyorum^^ bu güzel şeyleri yapıyorsunuz resimlerini koyup bırakıorsunuz:( paylaşmaya ne dersnizi:S sadece resim için konu açıyorsunuz:S keşke down. linklerinide koysanız... herkez faydalansa... HEHEHEHEHHEHEHEHEHEHEHE bide duygu sömürüsü yapmışın hiç anlamyon bari araştır heheheheh:D