TuNdRaLoWeR Denedim fakat başarılı olamadım,taktik konusunda kendini geliştirmen lazım,daha verimlilerini paylaşman lazım kanımca.
_aRshaviN_ bu tatkikle uzun vadede başarılı olmak çk zor ancak 2.yarı risk aLınarak bu tktiqe gecileblr..
Sergio Ramos Orjinal Mesajı Yazan: crazyboy_eren Denedim fakat başarılı olamadım,taktik konusunda kendini geliştirmen lazım,daha verimlilerini paylaşman lazım kanımca. Belki takımın yapısına uymamıştır hemen taktiği kötüleme..
Mellsoth kardes süper bir taktik ben fm ye başladığımdan beri bu taktiği kullanıyorum (2-3 yıl oldu) her zaman başarı sağladım hele arsenale ilaç gibi gelir bu taktik yanlızca dmc yerine mc oynatıyorum ordada fabregas oynuyor her zaman bir oyun kurucu (var der vaart veya diego ) ve bir çok kaliteli forvet alıyorum ( genelde her özelliği süper olan kafa olsun bitiricilik olsun u.şut olsun vs.)
NaRSiST Taktik açıkçası benim pek fazla hoşuma gitmedi fakat takımın geriye düştüğünde galibiyet istiyorsan kullanabiliceğin ideal bir taktik.:)