mucofb54 Arkadaşlar ben master lig oynuyorum.Sivasspor2u seçtim acaba bana bütçeme uygun yıldızlar ve iyi oyunlar önerebilir misiniz?
Dejavoo oyuncu öner dio mesela lulinha gibi yni sana taktik wer demio ztn kendide dioya genç ve yetenekli oyuncu istiorum die:D lulinha yı al bnce d.alessandro olabilir ama pahalıda olabilir:D zaragoza da oynuyo
_Professional_ tek kelimeyle nani süper gelişiyo naniyle orta sahada topu kapıyorum karşı kaleye kadar sahada s çiziyorum resmen üstelik top player da
Cr9 Orjinal Mesajı Yazan: _Professional_ tek kelimeyle nani süper gelişiyo naniyle orta sahada topu kapıyorum karşı kaleye kadar sahada s çiziyorum resmen üstelik top player da Naniyle C.rpnaldo kanattan kanata verkaç yapıyoz havadan birbirlerine atıyolar kimsede dokunamıyo (Top Player):D;)
hector_el_father benfica da nelson var.(sağ bek) celtic de nakamura var.(orta saha maestrosu)ayrıca maaşı çok az(350) isviçre de behrami(sağ açık)ve barnetta var(sağ orta saha) bide benfica da adu var.18 yaşında çok yetenekli bir forvet
barisaydin Arkadaşlar 2012 yılındayım ve 3 yıldır top playerda namağlup şampiyon oluyorum.Bu oyuncuların hepsi elimden geçti hepsine talipim çok iyi olanları bold yapıyorum bence alın ama diğerleri de süper inceleyin bazıları omayabilir bekleyin ilerki yıllarda çıkcaktır..Saatlerim adam aramakla geçti beşiktaş için **kompany** **odonkor** **schwarz** dos santos vela yohann pele madlung mertesacker **m.sakho** **micah richards** gago diego boogart **nani** ustari huth hinkel nasri mitea **lucas** lennon podolski **menez** akınfeev huddlestone gago **de jong** **bale** moutınho guardado ustari gambino **ramon** **guimaraes** jean **shaw** **pato** shimizu boateng kim u don cho jin wha **bos** sutto **orellano** **wallcot** vanden borre walton glen johnson
barisaydin buldukça size tekrar yazıcam bunlar benim takımımda oynayanlar ve çoğu büyük takımlar tarafından transfer edildi
Hungarian Sivasspor için Zenitte oynayan Rus milli takımının önemli oyuncularından Pogrebnyakı öneririm.Çok iyi bir fiziğe sahip ayrıca gol noktalarında etkili uzun boyuyla hava toplarını kaçırmaz.Yine aynı takımda Maksimov var.Bu da Rus bir oyuncu.Bende çok iyi oynadı getiğimiz sezon bayağı verim aldım.Genç değil ama alırsan pişman olmayacağın üstelik bende değeri 3000 küsür olan Zryianov var.Sezon başında Zaragosa 3500 küsür verdi kabul etmedim.5000 versede kabul etmezdim.Ortasahada çok mücadele ediyor.Umarım işine yarar.
Muko71 figueredo nakamura tulio song chong gug davids nicolita pienaar hepsinden de yararlanabilirsiniz ve kaleci olarak da stijnen çok iyi ve maaşı da az.