BERoKoNy arkadaşlar rest of world e thusubasa nın oynadıgı takımı yapabilirmisiniz forması faceleri vb. şeyleri yapabilecek olan warmı...umarım bu takımı isteyen birçok kişi wardır
rehakazar al banlandın işte kovun bunu siteden adminim kovu saygısız !aile terbiyen yok mu da 14 yaşında bi çocuğa küfür ediyon le!
BERoKoNy aksancak die biri bu rehakazar a bişe dedi oda banlandı... ama ben thusubasa diodum :D nolucak bizim face:D
NeFaKo valla ben denedim face yapamıyom heleki bide çizgi filmdeki adamın facesi çok zor gözü ağzı düzgün değil bence hiç benzemez
NeFaKo eski konuları hep gündeme getirip duruyon mesaj sayınımı artıracan bütün konu başlıklarına yaz ozaman spor fifa pes vs.
furky44 ben sadece konulara bakıp bana da gereken ya da yaratıcı konu ve fikirlere destek veriyorum yalnış anlaşılmasın öle mesajla ilgili bi niyetim yok
BERoKoNy Orjinal Mesajı Yazan: furky44 ben sadece konulara bakıp bana da gereken ya da yaratıcı konu ve fikirlere destek veriyorum yalnış anlaşılmasın öle mesajla ilgili bi niyetim yok bence sn saçmalıosn yha yararı olmayacak yorumu ndn yazıosun anlamıorm.biraz piş öyle gel