Sharken Arkadaslar ingiltere campionshipden yeni kariyer açtım sizlerle paylaşmak istedim. Coventry City Kadrom Fikstür Transferlerim Nasıl önerilerinizi bekliyourm
Sharken Orjinal Mesajı Yazan: Oguzhan06Ank İlk mesaj benden uzun soluklu kariyer olur inşallah inşallah
el kun Öncelikle başarılar Orjinal Mesajı Yazan: Anatol_FB fm oynamaya yeni başladım da kadrodaki koşu çizgileri nasıl çekiliyor. sağ click ile sürükle;)
Cristiano_7_17 Orjinal Mesajı Yazan: Anatol_FB fm oynamaya yeni başladım da kadrodaki koşu çizgileri nasıl çekiliyor. farenin sag tusun basip saga sola ileri geri yada falsolu yapabilirsin ;)
Sharken yeni transferim ve yayınlamak istediğim maçlar bu macı iyi çevirdim ama:D evet oyun iyi gidiyo.puan durumu
Sharken Orjinal Mesajı Yazan: Anatol_FB fm oynamaya yeni başladım da kadrodaki koşu çizgileri nasıl çekiliyor. mouse sağ tusa basılı tutarak sürükle bırak
Sharken Orjinal Mesajı Yazan: BarnETTa44 varya krdes gibson cok süper transfer ve bu sene kesın preımer ligdesın ;) eywallah inşallah dediğin gibi olur.
Cemil KAYA **başarılar umarım çok beğenilen ve herkeze heyecan veren uzun bir kariyerin olur tekrar başarılar**
flyboy defansa leictetir den ste arman ı al gelecek vaad ediyo corintias tan renato yu al hem ucuz hem pirlo kalistesinde